Nissan Assistance

Hulp is onderweg

Nissan Assistance

We willen dat jij volledig gerust in jouw Nissan rijdt. Dus, wat er ook gebeurt, bel ons eerst en we zullen ons uiterste best doen om jou en jouw Nissan zo snel en zo goed mogelijk weer op de weg te krijgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week… en helemaal gratis gedurende de garantieperiode van jouw Nissan. Nissan Assistance geldt niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa, dus je kunt met een gerust hart op vakantie met jouw Nissan.

En, als je na het einde van de Nissan fabrieksgarantie of de verlengde garantie jouw onderhoud door Janssen Kerres laat verzorgen, profiteer je de eerste 12 maanden of tot het volgende geplande onderhoud nog steeds van gratis Assistance.

Over Nissan Assistance

In het geval van pech of een ongeval is Assistance altijd beschikbaar om te helpen. Onze technici kunnen veel problemen ter plekke oplossen, in dat geval helpen we jou meteen weer op weg. Als dit niet mogelijk is, brengt onze pechhulp je naar de dichtstbijzijnde Nissan-dealer, waar een van onze ervaren technici jouw Nissan zal beoordelen en indien mogelijk repareren.

Onze zorg gaat verder

Als jouw auto niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, zal onze pechhulp ofwel een vervangende auto verstrekken zodat je jouw reis kunt voortzetten, of zal maximaal 3 dagen â€‹accommodatie voor je regelen als je liever blijft wachten tot de reparatie is voltooid. Heb je je buiten jouw auto gesloten of is de brandstof op? Geen probleem, Assistance is ook beschikbaar voor dergelijke gevallen en zal ervoor zorgen dat je snel weer op pad kunt.

Wat te doen bij een ongeluk

1. Blijf kalm en parkeer zo veilig mogelijk.
2. Beveilig de zone met een gevarendriehoek en vergeet niet het gele veiligheidshesje te dragen.
3. Zorg ervoor dat iedereen (passagiers, voorbijgangers…) veilig is.
4. Bel indien nodig 112.
5. Houd jouw voertuiggegevens (kenteken en chassisnummer) bij de hand.
6. Bel Nissan Assistance op +31 (0)20 516 2026.
7. Bevestig de locatie van het voertuig (vermeld waar mogelijk het dichtstbijzijnde kruispunt).
8. Geef een gedetailleerde beschrijving van de situatie en jouw telefoonnummer.

Contact bij pech

Hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op hulp. Assistance is telefonisch bereikbaar:
+ 31 (0)20 516 2026

Bekijk de voorwaarden