Nissan Juke Exclusieve preview 16 – 19 oktober Maarssen

Deel deze pagina

Nissan Juke Black Box Event. Kom de nieuwe Nissan Juke zelf ontdekken tijdens de exclusieve preview van 16 t/m 19 oktober bij InnStyle te Maarssen. Schrijf u gratis in met uw e-mailadres en het wachtwoord “NewJuke2019”. 

Inschrijven Nissan Juke Event

TRENDSETTER PUR SANG
De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

DE COUPÉ DIE ZORGT VOOR SUCCES
Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE is absoluut uniek op de weg.

ICONISCHE VORM VAN DE LED-ACHTERLICHTEN
De LED-achterlichten van de nieuwe Nissan JUKE hebben een kenmerkend Nissan ‘Boomerang’ design waar u zeker niet onopgemerkt mee voorbij rijdt. Dankzij de felle LED-lampen kan het overige verkeer u beter zien, dus ze zijn net zo veilig als stijlvol. De achterspoiler in eendenstaartmodel geeft de nieuwe Nissan JUKE niet alleen meer attitude, maar is ook nog eens aerodynamisch.

Lees meer over de nieuwe Nissan Juke