Helpt u ook mee? | Stichting Help Ukraine

Deel deze pagina

STICHTING HELP UKRAINE

 

Janssen Kerres doneert Nissan Patrol aan Stichting Help Ukraine

Wekelijks gaat er een vrachtwagen met hulpgoederen vanuit het Brabantse Stiphout richting Oekraïne. Stichting Help Ukraine, opgezet door André Boudewijns, transporteert levensmiddelen, kleding, EHBO artikelen en medisch hulpmiddelen naar Siret in Roemenië. Vanuit daar gaan de goederen de Oekraïense grens over om daar, met taxi’s, auto’s van particulieren, of welk transportmiddel dan ook voorhanden is, verder verdeeld te worden.

De heer Boudewijns, die zelf sinds 2006 een agrarisch bedrijf heeft in het plaatsje Chernivtsi, onderhoud continu nauwe contacten met zijn vrienden, kennissen en personeel aldaar. Hierdoor kan hij precies inspelen op de behoeftes die liggen bij de talloze vluchtelingen en slachtoffers in het land.

Niet alleen humanitaire hulp is van groot belang, ook defensieve hulp is nodig. De commandant van het in de buurt van Chernivtsi gelegerde bataljon had dringend een vervoersmiddel nodig om zich met wapens en munitie richting het front te kunnen bewegen. Boudewijns klopte hiervoor aan bij Janssen Kerres.

Een Nissan Patrol gaat volgende week, uiteraard gevuld met hulpgoederen, richting Oekraïne.

 

Helpt u ook mee?

Stichting Help Ukraine heeft nog steeds allerlei spullen nodig. Wilt u een steentje bijdragen? Bekijk hier de lijst van wat er benodigd is. Als u iets wilt doneren kunt u dit inleveren bij uw dichtstbijzijnde Janssen Kerres vestiging, onze logistieke afdeling zorgt er vervolgens voor dat de goederen in Helmond terecht komen waar de stichting ze op komt halen.

Lijst bekijken

 

Kindertekeningen

Bij de pakketten die naar Oekraïne worden verstuurd, worden kindertekeningen bijgevoegd. Het is niet voor te stellen hoe zoiets kleins, de mensen daar een hart onder de riem kan steken. Wil uw zoon, dochter of kleinkind ook een mooie tekening maken voor de kinderen daar? Ook deze kan worden afgegeven bij uw dichtstbijzijnde Janssen Kerres vestiging.

 

Stichting Help Ukraine

 

Stichting Help Ukraine

Olaf Janssen overhandigt de sleutel van de Nissan Patrol aan André Boudewijns