Nissan Townstar

Diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 30.990
Financial Lease (p/mnd)*
€ 299

De elektrische revolutie

De nieuwe Townstar is een betrouwbare, comfortabele en efficiënte zakenpartner. Dankzij de laadruimte van maximaal 3,9 m3 kan deze compacte bestelbus met gemak twee Euro-pallets en maximaal 800 kg lading vervoeren. De krachtige aandrijflijnen maken een trekgewicht van maximaal 1.500 kg mogelijk. Kies voor diesel of 100% elektrisch.

Belangrijke veranderingen voor bedrijfswagens

Voor jouw bedrijfstransport verandert veel. Vanaf 2030 mogen geen nieuwe auto’s met een verbrandingsmotor worden verkocht. En al per 1 juli 2025 wordt de Euro 6-norm vervangen door Euro 7-norm, met een nog strengere grens voor stikstof en fijnstof.

Naadloze connectiviteit

In het interieur van de nieuwe Townstar is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden, naadloze connectiviteit én het ergonomische design kun je je volledig op de weg concentreren.

Nissan Townstar

Actieradius tot 300 km

De gebruikskosten van de elektrische Townstar zijn maar een fractie van de kosten van een diesel. Dat is al een goed begin voor een bedrijfswagen. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van tot maar liefst 300 km kun je ook op lange werkdagen op deze bestelwagen vertrouwen.

Nissan Townstar

Around view monitor

De nieuwe Nissan Townstar tilt het bestelwagensegment naar een nieuw niveau. Hij is uitgerust met veiligheidssystemen, connectiviteitsfuncties en rijhulpsystemen die normaliter alleen voor personenauto’s beschikbaar zijn.

Interesse in de Nissan Townstar?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Nissan Townstar

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd een oplaadpunt in de buurt

Nissan biedt een ruim assortiment aan AC-laders voor thuisgebruik. Deze bieden maximale oplaadprestaties en zijn geschikt voor alle soorten thuisladers, binnen of buiten. Tel daar nog eens meer dan 40.000 openbare oplaadstations binnen Europa, waaronder meer dan 7000 snelladers, bij op en je kunt er gerust op zijn dat je altijd wel een plekje zult vinden om jouw batterij op te laden.

Nissan Townstar
Nissan Townstar accessoires

Nissan Townstar accessoires

Accessoires maken jouw auto nóg mooier en zorgen voor een personal touch. Van vloermatten tot trekhaken en van dakdragers tot leuke gadgets. Geef jouw Nissan een unieke look.

Stap jij in deze Nissan Townstar?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

*Bekijk de voorwaarden

Ontdek andere bedrijfswagens

Loading …