Scroll verder

Voor het betere werk. DeNissan NV400 Van

De Nissan NV400 Van, voor al uw behoeften

Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan NV400. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan’s bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 uw ideale bedrijfswagen.

De stoere styling van de nieuwe Nissan NV400 verraadt meteen zijn karakter: sterk, uiterst capabel en modern. Een bedrijfswagen om trots op te zijn en om plezier aan te beleven; de grote en praktische laadruimte, de comfortabele en ruime cabine en de uiterst efficiënte motor maken van de NV400 de ideale partner voor uw business.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan NV400 bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nissan NV400 Van downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV400 Van? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan NV400 Van

Perfecte combinatie

Ongekende mogelijkheden. De NV400 is een lichte bedrijfswagen die in een voor dit segment ongekend aantal varianten leverbaar is. U kunt kiezen uit verschillende wielbases, lengten, hoogten, laadvermogens en motoren, u kunt kiezen voor voorwiel- of achterwielaandrijving én uit diverse uitvoeringen. Zo heeft u alle mogelijkheden om een perfecte combinatie te maken.

Multifunctioneel

De NV400 maakt een krachtige eerste indruk. Het stoere, assertieve design met hoekige grille, geïnspireerd op Nissan’s krachtige 4×4 range, verraden de robuustheid en kracht van de NV400. De NV400 is klaar voor actie.

Comfortabel en ruim

Het slimme en praktische interieur van de NV400 biedt alle gemak voor zelfs de zwaarste dagen. Het interieur doet fris aan en u heeft vanuit de stille cabine een uitstekend zicht. In de cabine heeft u talrijke praktisch geplaatste en handige opbergvakken binnen handbereik. De instrumenten zijn dankzij het intelligente en ergonomische design intuïtief te bedienen, ze zitten op een logische plaats en zijn goed bereikbaar.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review