NT400 CABSTAR Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe NT400 CABSTAR modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

NT400 CABSTAR Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte NT400 CABSTAR in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

NT400 CABSTAR proefrit

Plan een proefrit en ervaar de NT400 CABSTAR

PROEFRIT PLANNEN

Nissan NT400 Cabstar

De Nissan NVT400 Cabstar, een echt werkpaard

De kwaliteiten van de NT400 Cabstar maken hem tot de favoriete vrachtwagen voor alle ondernemingen, van zelfstandigen tot grote bedrijven. Hij is uitgerust om optimaal te renderen en levert uw onderneming kostbare voordelen op, zoals lage gebruikskosten, een grote laadruimte ondanks compacte buitenafmetingen en een uitzonderlijke wendbaarheid.

De Nissan NT400 Cabstar vrachtwagen met open laadbak is compact aan de buitenkant maar beschikt over een royale laadcapaciteit om uw werk te brengen waar het moet zijn. Efficiënter, gemakkelijker te onderhouden en eenvoudiger te manoeuvreren. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk / 89kW, 136 pk / 100 kW en 145 pk / 106kW. U profiteert ook van een groot laadvermogen, lage gebruikskosten, drie variaties in wielbasis en een chassis met vele opbouwmogelijkheden.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan NT400 Cabstar bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord. 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nissan NT400 Cabstar downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NT400 Cabstar? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan NT400 Cabstar

Stroomlijn processen

Intelligent, modern en met een efficiënte ruimtebenutting. Het geavanceerde design van de NT400 CABSTAR garandeert een ruime cabine en een grote laadruimte op een verrassend korte wielbasis. Het compacte koetswerk en uiterst ruime interieur laten er geen twijfel over bestaan: dit is een echt bedrijfsvoertuig, ontworpen om op de weg te werken.

Uw werkplaats

De NT400 CABSTAR is een bijzonder comfortabele plaats om te werken. Ondanks de compacte buitenafmetingen biedt de cabine u veel beenen hoofdruimte en toont ze zich erg breed. De zetels zijn ovendien speciaal ontworpen om een hoogstaand comfort te verschaffen.

Rij met visie

Technologische innovatie maakt werken op de weg eenvoudiger. Het heldere instrumentenbord van de NT400 CABSTAR geeft zeer volledige informatie en omvat een multifunctionele boordcomputer die de bestuurder inlicht over het peil en de kwaliteit van de olie, het brandstofverbruik en de autonomie met de resterende brandstof.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review