JUKE Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe JUKE.

BEKIJK ACTIES

JUKE Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe JUKE modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

JUKE Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte JUKE in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

JUKE proefrit

Plan een proefrit en ervaar de JUKE

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek nu de uniekeNissan Juke

De nieuwe Nissan Juke, de sportieve crossover

De nieuwe Nissan Juke onderscheidt zich door een uitgesproken en gedurfde stijl. Het is mogelijk om de Juke te personaliseren dankzij talloze combinaties in- en exterieurkleuren. Juke, gemaakt om indruk te maken!

Niets houdt je tegen. Met een verhoogde prestatie en een gedurfde crossover identiteit biedt de nieuwe Nissan JUKE meer grondspeling, een hogere taille en grotere wielkasten. Zijn gebogen voorruit en verborgen portiergrepen achter zorgen voor een nog beter, naadloos design en verbeterde aerodynamica. Geniet van een ruige, uitdagende look!

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan Juke bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nissan Juke downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Juke? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan Juke

Ruige look

Niets houdt je tegen. Met een verhoogde prestatie en een gedurfde crossover identiteit biedt de nieuwe Nissan Juke meer grondspeling, een hogere taille en grotere wielkasten, Zijn gebogen voorruit en verborgen portiergrepen achter zorgen voor een nog beter, naadloos design en verbeterde aerodynamica, Geniet van een ruige, uitdagende look.

Ruim en grenzeloos

De nieuwe Nissan Juke kent geen grenzen, Het grote glazen dak laat veel licht en frisse lucht binnen om een open, ruimtelijke sfeer te creëren, En omdat we altijd meer ruimte kunnen gebruiken, is de bagageruimte 40% ruimer gemaakt (354l).

Connected

Intuïtiever en meer verbonden, de nieuwe Nissan JUKE beschikt over het grootste NissanConnect-display tot nu toe, Met zijn nieuwe 5,8-inch touchscreen kunt u gemakkelijk door de menu’s bladeren en vrijwel direct schakelen tussen telefoon, muziek en rij-informatie zodra uw mobiele telefoon is verbonden via Bluetooth of USB, Met Google™ Send-to-car kunt u thuis uw bestemming opzoeken en deze naar uw boordcomputer sturen; krijg toegang tot weerberichten, brandstofprijzen, vluchtinformatie, points of interest op Google™ Maps, alles voor een naadloze navigatie-ervaring.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review