Scroll verder

Ontdek de elektrischeNissan E-NV200 Van

De Nissan E-NV200 Van, de geheel elektrische bestelwagen

De nieuwe, volledig elektrische, geheel flexibele e-NV200 Van. Aangepast aan zijn omgeving én aangepast aan uw behoeften. Check; grootste laadruimte in zijn klasse en maximaal laadvermogen. Neem uw kantoor met u mee. Klap de passagiersstoel in de e-NV200 elektrische bedrijfswagen naar beneden om een bureau te vormen. Handige opbergruimtes zijn binnen handbereik.

Omdat de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen emissievrij is en absoluut geen motorgeluid produceert, kunt u ook ‘s ochtends vroeg leveren in woonwijken. U kunt zelfs ook binnen uw bedrijfsgebouw en in beschermde gebieden rijden. U zult genieten van een meer ontspannen werkdag.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan e-NV200 bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nissan E-NV200 Van downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan E-NV200 Van? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan E-NV200 Van

Elektrisch rijden

Als u onze meermalen bekroonde NV200 combineert met de al minstens zo vaak onderscheiden 100% elektrische LEAF (waarvan er al meer dan 100.000 rondrijden), dan haalt u een baanbrekende techniek in huis. Met alle zakelijke voordelen vandien. De e-NV200 is voorzien van exact dezelfde technologie als de Nissan LEAF. Hij levert u vanaf het begin winst op. Het 100% elektrische rijden is immers een geheel nieuwe manier om de exploitatiekosten drastisch naar beneden te brengen.

Fijner rijden

Er is niets zo fijn als elektrisch rijden. De sensatie van in stilte voort glijden, zonder motorlawaai of trillingen. Tel daarbij op een cabine die geheel en al georiënteerd is op de chauffeur, met de meeste beenruimte in zijn klasse en een hoge zit als in een vrachtwagen, voor optimaal zicht, en het resultaat is een bestuurder die blijer, minder vermoeid en zekerder van zijn zaak is.

Verlaag kosten en verhoog effectiviteit

Stelt u zich eens voor dat u nooit meer geld kwijt zou zijn aan brandstof, olie verversen of onderhoud aan de versnellingsbak. Want dat is de realiteit als u met de e-NV200 gaat voor 100% elektrisch. Bovendien is de auto ook lang niet zo vaak meer buiten bedrijf vanwege voorgeschreven onderhoudsbeurten. En het mooiste van alles is nog dat deze bedrijfswagen, die zo goedkoop in gebruik is, het meest milieuvriendelijk is van alle in serie geproduceerde wagens. Hij is zo stil en zo schoon dat u er tot laat in alle rust bestellingen mee kunt afleveren.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 02:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review