Scroll verder

Ontdek de 100% elektrischeNissan E-NV200 Evalia

De Nissan E-NV200 Evalia, de ruime 100% elektrische Nissan

Wat nu als u de ideale ruimtewagen voor het hele gezin had,met ruimte voor vijf, alle flexibiliteit die u maar nodig had, en een rijplezier dat van een totaal andere orde was? En stelt u zich dan eens voor dat u nooit meer hoefde te stoppen om te tanken, zich nooit meer druk hoefde te maken over dingen als olie verversen of onderhoud aan de versnellingsbak. Dat kan nu allemaal, als u besluit voor 100% elektrisch te gaan: met de volledig nieuwe e-NV200 Evalia.

Maak de overstap voor u en uw gezin, zodat u afscheid kunt nemen van het benzine tijdperk. Met ook nog eens een maximale kostenbesparing: aan energie bent u vier keer zo weinig kosten kwijt als bij uw huidige auto.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan e-NV200 Evalia bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nissan E-NV200 Evalia downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan E-NV200 Evalia? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan E-NV200 Evalia

Eenvoudiger rijden

De e-NV200 EVALIA elektrische gezinsauto heeft niet alleen het meest aantrekkelijke kostenplaatje van alle elektrische personenauto’s met vele geldbesparende voordelen, maar is ook vormgegeven en volgepakt met technologie om het leven van de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Altijd in verbinding

Voor alle informatie die u nodig heeft voor wat u die dag van plan bent, hoeft u alleen maar op het dashboard te kijken. Op het instrumentenpaneel wordt alles bijgehouden: hoeveel lading u nog aan boord heeft, de geschatte afstand die nog af te leggen is en hoeveel vermogen u verbruikt terwijl u rijdt. Vervolgens kunt u kijken op het eigen navigatiesysteem van Nissan, CARWINGS, kunt u gaan naar het menu Zero Emission of de diverse keuzemogelijkheden voor het audiosysteem bekijken.

Perfecte controle

Er is niets zo fijn als elektrisch rijden. Meteen vanaf stilstand is al het koppel voor 100% paraat, en de naadloze acceleratie geeft een nieuwe kick terwijl u ijverig uw agenda afwerkt. Vanwege het lage zwaartepunt en de kleine draaicirkel is het zittend op de bestuurdersstoel heerlijk om de bocht door te gaan en te voelen dat u alles perfect onder controle heeft.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 02:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review