E-NV200 EVALIA Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe E-NV200 EVALIA.

BEKIJK ACTIES

E-NV200 EVALIA proefrit

Plan een proefrit en ervaar de E-NV200 EVALIA

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de 100% elektrischeNissan E-NV200 Evalia

Nissan e-NV200 EVALIA

De ruime 100% elektrische Nissan

Leef op een verstandigere en duurzamere manier met de e-NV200 EVALIA, de elektrische mpv die van de stad houdt. Ontdek alle besparingen en voordelen van een 100% elektrische minibus en verken het enorme nieuwe bereik en de oplaadopties die inbegrepen zijn bij de e-NV200 EVALIA accucapaciteit. Voeg daar het ruime veelzijdige ontwerp, de speciale kenmerken en de Nissan Intelligent Mobility aan toe en u begrijpt waarom de e-NV200 EVALIA de ideale 7-zits elektrische auto voor u is.

Volledig opgeladen en klaar om te gaan

Dankzij de nieuwe 40 kWh batterijcapaciteit is de 100% elektrische 5- of 7-persoonsauto is de e-NV200 EVALIA een uitkomst voor een groeiend gezin en de ideale keuze voor een duurzamere manier van leven. Alle tochtjes door de stad met het hele gezin in één enkele oplaadbeurt, haal het meeste uit de oplaadopties en profiteer langer van het beste op het gebied van connectiviteit, comfort en Nissan Intelligent Mobility. Allemaal met nul-uitstoot en minimale kosten voor slimmer en groener leven.

Oplaadopties

Er zijn 3 manieren om uw Nissan e-NV200 EVALIA op te laden. U kunt uw batterij bij een openbaar oplaadpunt in slechts 40-60 minuten voor 80% opladen. Ook kunt u thuis opladen. Dat kan met behulp van de wallbox in 7,5 uur.

Proefrit plannen Overzicht vestigingen Bekijk alle elektrische Nissan modellen

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan e-NV200 EVALIA bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nissan e-nv200 Evalia

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nissan E-NV200 Evalia downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan e-NV200 EVALIA? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan E-NV200 Evalia

Eenvoudiger rijden

Dankzij de nieuwe 40 kWh batterijcapaciteit is de 100% elektrische 5- of 7-persoonsauto e-NV200 EVALIA een uitkomst voor een groeiend gezin en de ideale keuze voor een duurzamere manier van leven. Alle tochtjes door de stad met het hele gezin in één enkele oplaadbeurt, haal het meeste uit de oplaadopties en profiteer langer van het beste op het gebied van connectiviteit, comfort en Nissan Intelligent Mobility. Allemaal met nul-uitstoot en minimale kosten voor slimmer en groener leven. Met een enorm interieur en compacte externe afmetingen is de e-NV200 EVALIA de elektrische personenbus die alle anderen overtreft. Een volledige 5-7-zits met de behendigheid van een hatchback, nooit te lang en nooit te breed voor de stad. Smalle straatjes en parkeren zijn met de e-NV200 een peulenschil. 

Altijd in verbinding

Voor alle informatie die u nodig heeft voor wat u die dag van plan bent, hoeft u alleen maar op het dashboard te kijken. Op het instrumentenpaneel wordt alles bijgehouden: hoeveel lading u nog aan boord heeft, de geschatte afstand die nog af te leggen is en hoeveel vermogen u verbruikt terwijl u rijdt. Vervolgens kunt u kijken op het eigen navigatiesysteem van Nissan, CARWINGS, kunt u gaan naar het menu Zero Emission of de diverse keuzemogelijkheden voor het audiosysteem bekijken.

Perfecte controle

Er is niets zo fijn als elektrisch rijden. Meteen vanaf stilstand is al het koppel voor 100% paraat, en de naadloze acceleratie geeft een nieuwe kick terwijl u ijverig uw agenda afwerkt. Vanwege het lage zwaartepunt en de kleine draaicirkel is het zittend op de bestuurdersstoel heerlijk om de bocht door te gaan en te voelen dat u alles perfect onder controle heeft.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review