Nissan Ariya

100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 51.890 € 48.940
Private Lease (p/mnd)*
€ 724
SMART Finance (p/mnd)*
€ 449
Nissan Ariya

100% elektrische crossover

Ontdek de nieuwe elektrische crossover van Nissan. Met meer design, meer vermogen en meer comfort. De Nissan Ariya biedt jou een indrukwekkende, unieke rijervaring met onder andere e-4ORCE-technologie, dubbele motoren en een unieke vierwielaandrijvingstechnologie.

Actieradius en opladen

Verken zoveel je wilt. Met een bereik tot 533 km houdt niets je meer tegen. De keuze tussen twee accupakketten en tweewiel- of vierwielaandrijving geeft jou het bereik dat je nodig hebt. Heb je haast? Snel opladen biedt tot wel 300 km extra bereik in ongeveer 35 minuten.

Nissan Ariya

High-tech

Dankzij de vele rijassistentie-technologieën voel je je veilig. ProPiLOT met Navi-link volgt de stroom van het verkeer, houdt je in het midden van de baan, en maakt gebruik van mapping om te anticiperen op uitritten en bochten.

Nissan Ariya

ProPilot parkeren

Parkeren wordt nóg makkelijker met de Ariya. Druk de ProPILOT-knop in en hou hem vast. Kijk nu toe hoe de Nissan Ariya zichzelf handig in een parkeerplek manoeuvreert. Zo simpel kan het zijn!

Rijd weg in de Nissan Ariya
Nu tot € 5.900 voordeel

Kom kennismaken met de Nissan Ariya! Kies voor deze 100% elektrische Nissan en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heb jij een auto in te ruilen? Dan kun je gebruik maken van € 2.950 extra inruilvoordeel. Je kunt daarnaast ook nog eens aanspraak maken op € 2.950 overheidssubsidie. Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

e-4ORCE

Maak kennis met e-4ORCE: een uniek vierwielaandrijvingsysteem met twee elektromotoren die meer koppel, stabiliteit en wendbaarheid biedt op bijna elke ondergrond. Een hypermoderne aandrijflijn die het gevoel van maximale controle geeft, waardoor elke rit naar een hoger plan wordt getild. e-4ORCE heeft de mogelijkheid om 100% van het motorvermogen van de voor- naar de achterwielen te sturen, wat bijdraagt aan een nauwkeurige besturing en meer vertrouwen, terwijl afzonderlijk wielkoppel vrijwel elke mate van onder- en overstuur tegengaat. Het systeem controleert ook de beweging van het voertuig als de remmen worden gebruikt, wat resulteert in een soepele en stabiele rijervaring.

Nissan Ariya

Nissan Ariya accessoires

Accessoires maken jouw auto nóg mooier en zorgen voor een personal touch. Van vloermatten tot trekhaken en van dakdragers tot leuke gadgets. Geef jouw Nissan een unieke look.

Stap jij in deze Nissan Ariya?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …