Ontdek de gloednieuwe Nissan Ariya

Nissan ARIYA

De start van een nieuw tijdperk

De nieuwe 100% elektrische crossover is nu te bestellen.

Offerte aanvragen

Rijd als een van de eersten in de nieuwe Nissan ARIYA: de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. Met meer vermogen, autonomie en stijl. Dit nieuwe model is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Motoren

Dankzij de twee motoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

Batterijen

Tenslotte heeft u de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. U rijdt tot 500 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u tegenhoudt.

Overzicht vestigingen Bekijk alle elektrische Nissan modellen

Nieuwsgierig? De ARIYA is vanaf nú te bestellen en verwachten wij halverwege 2022 in onze showrooms. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nissan Ariya

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nissan Ariya downloads

Nog even geduld, wij verwachten de ARIYA halverwege 2022 in onze showrooms. Heeft u vragen? Onze verkopers staan u graag te woord. Plan uw afspraak in één van onze Nissan vestigingen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem hier contact op.

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan Ariya

Leefruimte

De Nissan Ariya biedt u de ruimte om te ademen en ontspannen in een verrassend open ontwerp. U kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert.

Ongekende sensatie

Met twee motoren levert Ariya e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

Volle kracht vooruit

Vrijuit verkennen. Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u tegenhoudt.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Een geweldige garage, uitstekende service, klant- vriendelijk
Ik wil deze garage bij iedereen aanbevelenWij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!
Met een woord Fantastisch zeer tevreden

H Mertens - 2022-05-06 10:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review