Geef plankgas met deNissan 370Z Coupe

De Nissan 370Z Coupe, de zeer sterke en krachtige Nissan

De ‘Z-auto’ van Nissan is al meer dan vier decennia een dominante kracht in sportcoupés. De Nissan 370Z sportauto vindt zijn oorsprong in de legendarische 240Z die de wereld veroverde met uitzonderlijke looks en krachtige prestaties. Spoel de tijd vooruit en u zult merken dat de basisformule van de ‘Z’ dezelfde is gebleven. Alleen nu met een indrukwekkende 328 pk / 241 kW motor en een reeks aan technisch geavanceerde hulpmiddelen.

Het is de interactie tussen de bestuurder en de machine die een sportauto excellent maakt. Daarom maakt de Nissan 370Z sportauto elke rit memorabel. Al zolang Nissan ‘Z’ bestaat, is een bezielde zescilinder onderdeel van het recept. In dit geval is het de vierde generatie VQ V6 motor. Dat betekent 3.7 liter spierkracht, verfijnd met VVEL-technologie (variabeleklepbediening), een slim systeem dat de klepopening en timing aanpast voor snellere reacties en een ruimere koppelcurve.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan 307Z Coupe bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nissan 370Z Coupe downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan 370Z? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan 370Z Coupe

Indrukwekkend

Behendig licht, degelijk solide en duizelingwekkend snel… Zet u schrap en ervaar de indrukwekkend snelle acceleratie van de nieuwe 370Z, die slechts geëvenaard wordt door zijn remsnelheid – handig voor die haarspeldbochten.

Alert en supersnel

Alert en ultrasnel reagerend, met een geoptimaliseerd navigatiesysteem (optie) en snelheidsgevoelige stuurbekrachtiging voor nog betere stabiliteit op de snelweg en elders: de 370Z weet precies waar u heen wilt…

Cockpit

Laat u zakken in het lederen comfort van de cockpit en voel de adrenaline. In de sportstoel met zijdelingse steun en met stevige grip op het stuurwiel voelt u zich één – en dat alles met een panoramisch uitzicht.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review