JUKE HYBRID proefrit

Plan een proefrit en ervaar de JUKE HYBRID

PROEFRIT PLANNEN

Deze zomer in onze showrooms Nissan Juke Hybrid

Nieuwe Nissan JUKE Hybrid

Houd mij op de hoogte

Leverbaar vanaf € 33.040

De Nissan JUKE Hybrid is voorzien van een multimodale hybride-aandrijflijn, in plaats van een conventionele aandrijflijn met een brandstofmotor die elektrisch wordt ondersteund. Voor u levert dit een aantal voordelen op:

  • Volledig elektrisch wegrijden – altijd.
  • Aansprekende rijeigenschappen onder alle omstandigheden.
  • Zeer goede brandstofefficiëntie dankzij de slimme transmissie, efficiënt regeneratief remmen en een high-performance-batterij.
Lees meer

Slimme automatische transmissie

Een belangrijk deel van het rijplezier dat de Nissan Juke Hybrid biedt, is te danken aan de geavanceerde transmissie met meerdere modi. Zo kunt u als bestuurder kiezen tussen de Eco-, Normal- en Sport-modus. Een ander belangrijk onderdeel is de lage interne wrijving. Deze transmissie zet de aandrijfkracht optimaal om in beweging, of die kracht nu komt van de elektromotor, brandstofmotor of beide. De transmissie beschikt over vier versnellingen voor de brandstofmotor en twee versnellingen voor de elektromotor.

Overzicht vestigingen Bekijk Nissan JUKE

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nissan Juke Hybrid downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Nissan JUKE Hybrid? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen. De JUKE Hybrid komt deze zomer in onze showrooms.

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan Juke Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 02:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review