Ontdek een nieuwe manier van rijden: Nissan Elektrische modellen

De elektrische modellen van Nissan

Ontdek ze allemaal

De Nissan LEAF is een van de elektrische modellen van Nissan en een échte bestseller. Dit zorgt ervoor dat Nissan koploper is binnen de elektrische voertuigenklasse. De betrouwbaarheid van de accu’s is inmiddels bewezen met 2 miljard kilometers op de teller zonder één enkele terugroepactie. Daarnaast is er ook nog Nissan Intelligent Mobility om u bij elke rit opnieuw te ondersteunen met geavanceerde veiligheidstechnologie. Andere grote voordelen van elektrisch rijden zijn:

  • Lagere verbruikskosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting (tot 2025)
  • Eenvoudig thuis opladen met een eigen laadpunt
  • Een bereik tot wel 500 km* (WLTP)

elektrische modellen van Nissan
Nissan ARIYA
Nissan E-NV200 EVALIA
Nissan E-NV200

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de elektrische auto’s en bestelwagens van Nissan bij Janssen Kerres. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek één van onze Nissan-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

*Met de 87 kWh batterij van de Nissan ARIYA

Bekijk alle actievoorwaarden van Nissan

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nissan Elektrische modellen downloads

Foto- en videogalerij Ontdek de Nissan Elektrische modellen

Visie van Nissan: Electrify the world

De visie van Nissan op een duurzamere toekomst begint bij onze uitstootvrije voertuigen, maar gaat veel verder dan dat. Nissan wil vormgeven aan het idee van slimme steden die draaien op schone energie. Zo breidt Nissan onder andere onze laadpunten uit en moedigen we het delen van auto’s aan. Doe met ons mee en help om een groenere leefstijl makkelijk, toegankelijk en leuker te maken.

Vooruit met 'VEHICLE TO GRID'

De Nissan LEAF is momenteel het enige ‘vehicle to grid’ voertuig op de markt. Bij Nissan zetten we ons in om deze technologie te blijven innoveren en tot de standaard te maken. Hoe werkt het? Stel, u komt thuis met een volle accu. Door de ‘vehicle to grid’-technologie wordt het mogelijk de overgebleven energie in uw woning te gebruiken of terug te verkopen aan het netwerk. Zo kunt u op momenten met veel verbruik iets terugdoen en de energievoorziening in de stad ondersteunen.

Laadpunten

Momenteel zijn er over heel Europa meer dan 2300 snelladers van Nissan en tegen 2020 verwachten wij dat het er 5500 zullen zijn. Wij werken voortdurend aan de uitbreiding van dit netwerk. Samen met de Europese Commissie werken we aan negen projecten verspreid over het hele continent. Wat heeft de toekomst allemaal in petto? Stelt u zich eens voor dat u niet eens meer hoeft te stoppen om ‘bij te tanken’. We doen onderzoek naar rijwegen met ingebouwde inductieladers, zodat u uw elektrische auto kunt opladen terwijl u rijdt.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Een geweldige garage, uitstekende service, klant- vriendelijk
Ik wil deze garage bij iedereen aanbevelenWij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!
Met een woord Fantastisch zeer tevreden

H Mertens - 2022-05-06 10:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review