Nissan Private Lease Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand

Scroll verder

Nissan Private LeaseNissan Private Lease

Met Nissan Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan voor één vast maandbedrag. Wilt u geen onverwachte autokosten? Dan is Nissan Private Lease iets voor u! Zorgeloos en helder. Voor één vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dat kan, met Nissan Private Lease.

Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken/opladen.

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Regulier onderhoud en reparatie
  • Pechhulp Europa
  • Afleverkosten
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Rechtsbijstand verzekering

Kies uw nieuwe  Nissan

Kies hier uw favoriete Nissan. U ziet dan direct het bijbehorende maandbedrag. Naast dat maandbedrag betaalt u alleen nog voor het tanken. Nissan Private Lease is beschikbaar voor de Nissan Micra, Nissan Note, Nissan Juke, Nissan Pulsar, Nissan Leaf en de Nissan Qashqai. U kiest de gewenste looptijd (2, 3 of 4 jaar) en het gewenste kilometrage.

Uw Nissan-dealer Janssen Kerres neemt contact met u op. U tekent, onder voorbehoud van financiële acceptatie, het contract bij Janssen Kerres. Ook de levering en het aan het eind van de looptijd inleveren van de auto verloopt via uw Nissan-dealer Janssen Kerres.

Private Lease vanaf € 269,-

U rijdt al vanaf € 269,- per maand in een nieuwe Nissan. Alle autokosten zijn in het maandbedrag opgenomen, behalve de brandstof. Op de Nissan Private Lease website kunt u gemakkelijk een pakket samenstellen en de maandtermijn berekenen. Veel rijplezier!

Nissan Private Lease

Nieuwsgierig?

Wilt u meer informatie over Nissan Private Lease? Neem contact met ons op of bezoek één van onze Nissan-vestigingen. U bent van harte welkom. Graag tot ziens!

Nissan-vestigingen

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review