Nissan NV250 Nu met € 5.500,- korting!

Scroll verder

Nissan NV200 Van: korting € 5.500,-Korting € 5.500,-

Nu al vanaf €12.950,-

Ontworpen om zaken te doen. De Nissan NV200 gooit alle vooroordelen overboord. De compacte afmetingen en kleine draaicirkel zorgen voor wendbaarheid in de stad en het laadvolume van 4.2 m3 is de grootste in deze categorie.

NU ontvangt u op de NV200 Optima maar liefst  € 5.500,- korting! U rijdt dus al voor maar € 12.950,-

De Nissan NV200 Optima is voorzien van:

  • Airconditioning
  • Radio Bluetooth
  • 2 Schuifdeuren

De Nissan NV200 minivan is het betrouwbare werkpaard dat uw bedrijf nodig heeft, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dankzij het indrukwekkende laadvermogen kan hij de zwaarste taken aan, maar is wel klein genoeg om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren – en u zult het nauwelijks merken in uw maandelijkse kosten. Neem uw kantoor met u mee. De passagiersstoel – met de optionele neerklapbare functionaliteit – wordt in een handomdraai een praktisch bureau,en de 12V aansluitingen en handige opbergruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Om u te helpen efficiënter te werken, houden de high-tech functies van NissanConnect u verbonden met de buitenwereld terwijl u in uw Nissan NV200 bedrijfswagen aan het werk bent.

5 jaar garantie
Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*. Kies uw nieuwe Nissan NV300: Van, Crew Van of Combi. Iedere uitvoering van de NV300 heeft andere opties, maar ze bieden allemaal flexibiliteit en de volgende geweldige voordelen: lage gebruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies waarmee uw dag gemakkelijker verloopt.

De nieuwe Nissan NV200 Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan bedrijfswagen bij Janssen Kerres. 

Nissan NV200

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 02:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review