Nissan Navara Pick-Up Maak kennis met de pick-up of the year, de nieuwe Nissan Navara

Scroll verder

Nissan NavaraNissan Navara

Nu al vanaf €29.846,-

De robuuste Nissan Navara

De nieuwe Nissan Navara 4×4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiënte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een slimme bedrijfswagen, een veelzijdig werkpaard of wat u maar wilt, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de nieuwe Nissan NP300 Navara 4×4 dat we standaard 5 jaar garantie geven.

4WD PICK-UP KLAAR VOOR HET AVONTUUR

Met het krachtige 4WD-systeem van de Nissan NAVARA kunt u schakelen zonder te stoppen, dus u kunt ongehinderd de bergen intrekken of woestijnen doorkruisen met al uw gereedschap op sleeptouw. Of u nu ver het platteland of de betonnen jungle ingaat, de Nissan NAVARA is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4WD Hoog voor de licht onverharde weg, 4WD Laag voor serieus onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2WD voor op asfalt. Met functies als Hill Start Assist en Hill Descent Control is deze pick-up klaar voor elke uitdaging. Hij biedt uitstekende grip dankzij eLSD, zelfs in de 2WD-instelling met een minder diep bandenprofiel.

EEN PICK-UP ALS EEN WERKPAARD

De Nissan NAVARA kan de zwaarste klussen aan met de beste trekkracht in zijn klasse: maar liefst 3500 kg.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY – RIJTECHNOLOGIEËN

Met de Nissan NAVARA Intelligent Around View Monitor met 360-graden-zicht zit u zelfverzekerder achter het stuur. Het is een revolutie op parkeergebied en maakt het ook nog eens makkelijker om met een aanhangwagen te rijden.

De nieuwe Nissan Navara. Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan Navara.  

Nissan Navara - Janssen Kerres

Nissan Navara – Janssen Kerres

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan Navara Pick-Up

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 02:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review