Nissan Navara Maak kennis met de pick-up of the year, de nieuwe Nissan Navara

Scroll verder

Nissan NavaraNissan Navara

Nu al vanaf €26.135,-

De nieuwe Nissan Navara 4×4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiënte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een slimme bedrijfswagen, een veelzijdig werkpaard of wat u maar wilt, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de nieuwe Nissan NP300 Navara 4×4 dat we standaard 5 jaar garantie geven.

De robuuste 160 pk / 117kW  of 190 pk / 139 kW 2,3 liter dieselmotor van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 heeft zich tijdens miljoenen kilometers al bewezen. Hij combineert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik die je verwacht van een moderne 4×4. Het indrukwekkende brandstofverbruik begint vanaf 6,3 l/100 km en CO₂ vanaf 166 g/km.

De nieuwe Nissan Navara. Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan NP300 Navara.  

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan Navara

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review