Nissan Navara Maak kennis met de pick-up of the year, de nieuwe Nissan Navara

Scroll verder

Nissan NavaraNissan Navara

Nu al vanaf €26.135,-

De nieuwe Nissan Navara 4×4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiënte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een slimme bedrijfswagen, een veelzijdig werkpaard of wat u maar wilt, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de nieuwe Nissan NP300 Navara 4×4 dat we standaard 5 jaar garantie geven.

De robuuste 160 pk / 117kW  of 190 pk / 139 kW 2,3 liter dieselmotor van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 heeft zich tijdens miljoenen kilometers al bewezen. Hij combineert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik die je verwacht van een moderne 4×4. Het indrukwekkende brandstofverbruik begint vanaf 6,3 l/100 km en CO₂ vanaf 166 g/km.

De nieuwe Nissan Navara. Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan NP300 Navara.  

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan Navara

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 02:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review