Nissan Leaf Nu bij Janssen Kerres, 100% elektrisch met meer comfort en connectiviteit.

Scroll verder

Nissan Leaf100% elektrische Nissan Leaf

Nu al vanaf €34.990,-

Met de nieuwe 100% elektrische Nissan LEAF gaat u overal naartoe, steeds verder, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken. De Nieuwe Nissan LEAF is het icoon van Intelligent Mobility. Bereid u voor op een nieuwe relatie tussen uzelf en uw auto. Probeer u eens voorstellen hoe het is om te rijden met slechts één pedaal, het unieke gevoel van versnellen en remmen met één soepele beweging. Of hoe het is om een aantal bestuurderstaken aan uw auto over te dragen, zodat u kunt genieten van een relaxter ritje. Kenmerken als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en meer, de Nieuwe Nissan LEAF maakt het allemaal waar.

NISSAN LEAF VOORDEEL
Met Nissan Intelligent Mobility in de Nissan LEAF zult u zich nooit meer op dezelfde manier voortbewegen. Ontdek de technologie waarmee u zich verbonden en zelfverzekerd voelt… De LEAF Acenta biedt u het allemaal! En nu extra voordelig, naast de korting van € 2.000* profiteert u nu ook van de mogelijkheid om via Nissan een Wallbox aan te schaffen voor de  gereduceerde prijs van € 199!** Op deze manier kun u ook thuis uw nieuwe Nissan LEAF gemakkelijk opladen.

Nissan LEAF Highlights: 

  • e-Pedal voor het ervaren van One-Pedal-Driving
  • ProPILOT Technologie
  • Intelligent Nissan Around View Monitor voor 360 graden zicht rondom
  • Comfort Pack met verwarmde stoelen en stuurwiel
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • ProPILOT Park voor volledig autonoom parkeren
  • Meer rijbereik 378 kilometer*
  • Nieuwe batterij 40 KWH
  • Meer vermogen 110 KW (150PK)
Brochure Nissan LEAF

De nieuwe Nissan Leaf. Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Nissan-showrooms en ervaar de elektrische Nissan Leaf. 

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan Leaf

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afhandeling van de koop van mijn nieuwe auto. Zeer prettig en professioneel. Goede service!

Cornelissen - 2017-08-17 12:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review