Nissan E-NV200 Evalia Dé elektrische bedrijfswagen van Nissan. Nieuwe E-NV200 Evalia

Scroll verder

Nissan E-NV200 EvaliaUw bedrijfswagen, Nissan E-NV200 Evalia

Nu al vanaf €44.689,-

Nu bij Janssen Kerres: 100% elektrisch met nog meer comfort en connectiviteit én 7-persoons. Met de Nissan e-NV200 Evalia bereikt het 100% elektrisch rijden een heel nieuw niveau van rijplezier en gebruiksgemak. 

Beeld u eens in dat u de ideale bestelwagen had voor uw gezin, met plaats voor vijf, zes of zeven inzittenden, alle veelzijdigheid die u nodig hebt en een ongekend rijplezier? Een auto die nooit moet stoppen om te tanken en die een einde maakt aan oliewissels en transmissieonderhoud. Een droom? Niet als u kiest voor de 100% elektrische e-NV200 Evalia. Met dezelfde batterijtechnologie als de meermaals bekroonde, 100% elektrische nieuwe Nissan LEAF werpt de e-NV200 zich op als het ideale voertuig voor uw gezinsuitstapjes. Wie de dag start met een volle batterij kan geheel emissievrij rijden gedurende 200 kilometer (gemengde WLTP-cyclus), genoeg voor al uw to do’s. Maak de overstap zodat u benzine vaarwel kunt zeggen. Dankzij de nieuwe 40 kWh batterijcapaciteit is de 100% elektrische 5- of 7-persoonsauto e-NV200 EVALIA een uitkomst voor een groeiend gezin en de ideale keuze voor een duurzamere manier van leven.

De nieuwe Nissan E-NV200. Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nissan bij Janssen Kerres. 

Foto- en videogalerijOntdek de Nissan E-NV200 Evalia

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

De perfecte deal gesloten, voor me Nissan X-trail. Proefrit, uitleg en een flesje wijn. Zoals het hoort. Ga zo door.

Waldo - 2018-06-12 01:16
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review