Maak kennis met de nieuwe Nissan Ariya Kom lang bij Janssen Kerres

Maak kennis met de nieuwe Nissan Ariya

De start van een nieuw tijdperk! De nieuwe Nissan Ariya staat nu in de showrooms van Janssen Kerres! Komt u langs voor een exclusieve proefrit?

Proefrit plannen

De nieuwe Nissan Ariya

Rijd als een van de eersten in de nieuwe Nissan ARIYA: de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. Met meer vermogen, autonomie en stijl. Dit nieuwe model is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Motoren

Dankzij de twee motoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

Batterijen

Tenslotte heeft u de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. U rijdt tot 520 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u tegenhoudt.

Nieuwsgierig? Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Nissan-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Overzicht vestigingen Proefrit plannen