Exclusieve Preview Nissan Ariya Meld u aan!

9 t/m 11 juni bij Janssen Kerres Nuenen

Exclusieve Preview Nissan Ariya

De start van een nieuw tijdperk! De nieuwe Nissan Ariya komt naar Janssen Kerres! Komt u langs voor een exclusieve preview?

Exclusieve Preview Nissan Ariya

Van 9 t/m 11 juni is de nieuwe Nissan Ariya exclusief te bewonderen bij Janssen Kerres in Nuenen!

MELD U DIRECT AAN VOOR DEZE EXCLUSIEVE PREVIEW!

Janssen Kerres Nissan Nuenen

 

De nieuwe Nissan Ariya

Bekijk als een van de eersten in de nieuwe Nissan ARIYA: de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. Met meer vermogen, autonomie en stijl. Dit nieuwe model is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Motoren

Dankzij de twee motoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

Batterijen

Tenslotte heeft u de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. U rijdt tot 500 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u tegenhoudt.

Exclusieve Preview Nissan Ariya

Aanmelden - Exclusieve Preview nieuwe Nissan Ariya

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.