Unieke Private Lease deals tijdens de ANWB proefrit-aan-huis-dagen Alleen bij Janssen Kerres Nissan op 28, 29 en 30 januari

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan

38 bezoekers hebben al een offerte aangevraagd!

Private lease deals tijdens de ANWB proefrit-aan-huis-dagen

In samenwerking met de ANWB heeft Janssen Kerres Nissan mooie private lease acties samengesteld. Proefrijden in uw favoriete Nissan model is natuurlijk altijd mogelijk, maar tijdens de ANWB demo-dagen, van 28 t/m 30 januari, staat het private lease aanbod van de ANWB centraal en zorgen wij samen met LeasePlan voor een extra snelle afhandeling van (aan)vragen.

Bekijk website van de ANWB Alle Nissan vestigingen

 

OVERZICHT VAN PRIVATE LEASE AANBIEDINGEN 

NISSAN MICRA
U rijdt bijvoorbeeld al in een sportieve Nissan Micra vanaf € 249,- per maand. In de Visia-uitvoering van de Nissan MICRA kunt u al rekenen op een prima basisuitrusting, maar upgraden naar de Acenta of de ongekend populaire N-Connecta behoort ook tot de mogelijkheden.

MICRA samenstellen Bekijk model

 

NISSAN JUKE
U rijdt met ANWB Private Lease al een nieuwe Nissan JUKE vanaf € 309, – per maand. De nieuwe Juke heeft een geheel vernieuwd uiterlijk en beschikt over een uitgebreide veiligheidsuitrusting. De JUKE begint bij de Visia, maar ook hier kunt u weer kiezen voor een luxere uitvoering (Acenta of N-Connecta) tegen een meerprijs per maand.

JUKE samenstellen Bekijk model

 

NISSAN LEAF
De volledig elektrische Nissan LEAF is tijdelijk spectaculair in prijs verlaagd. De LEAF kost u nu geen € 439,- per maand, maar is er al vanaf € 329,- per maand! Voor dat bedrag heeft u de Acenta-uitvoering, maar voor de bescheiden meerprijs van slechts € 20,- per maand krijgt u met de N-Connecta veel terug: o.a. parkeersensoren, camera’s rondom, grotere velgen en verwarmbare voorstoelen en achterbank.

LEAF samenstellen Bekijk model

 

NISSAN QASHQAI
Zijn grotere broer is de populaire Nissan QASHQAI. De Acenta-uitvoering least u al vanaf € 389,- per maand. Daarin komt u eigenlijk weinig te kort, maar voor de liefhebber is er een upgrade naar de N-Connecta of Tekna met veel extra luxe snufjes. De QASHQAI is ook als automaat leverbaar.

QASHQAI samenstellen Bekijk model

 

NISSAN X-TRAIL
Naast de enorme ruimte en de comfortabele automaat (160 pk) is de Nissan X-TRAIL N-Connecta-uitvoering ook nog eens zeer uitgebreid. U rijdt deze uitvoering al vanaf € 539,- per maand. De X-TRAIL heeft onder andere zowel voor als achter parkeersensoren, cruise control, 18” lichtmetalen velgen en een uitgebreid multimedia- en navigatiesysteem. Uitbreiden naar de Tekna is echter ook nog een mooie optie.

X-TRAIL samenstellen Bekijk model

 

Bekijk de actievoorwaarden