Janssen Kerres Open 2018

Deel deze pagina

Tennisclub Nieuwenhagen organiseert Nationaal Ranglijst Toernooi – Janssen Kerres Open 2018. Van 16 t/m 22 juli ‘Janssen Kerres Open 2018 met topspelers. Op maandag 16 juli start om 9.30 uur voor het dertiende achtereenvolgende jaar het twee sterren Nationaal Ranglijst Toernooi (**NRT) Janssen Kerres Open in Nieuwenhagen. Hiervoor hebben zich al verschillende topspelers ingeschreven.

Hoofdsponsor van het toernooi is Autobedrijf Janssen Kerres, officieel merkdealer van Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën en Kia. De organisatie heeft een ruime ervaring met het organiseren van het **NRT Janssen Kerres Open en kan zich verheugen op een enorme belangstelling van spelers en publiek.

Naast het feit dat het toernooi een Nationaal Ranglijst Toernooi is, kunnen spelers en speelsters uit de categorie 3 tot en met 7 zich ook inschrijven. Voor die deelnemers geldt dat het toernooi een Masters is. Het maakt deel uit van het TennisDirect District Masters Limburg Circuit 2018. De beste spelers en speelsters uit dit circuit nemen in september op uitnodiging van de KNLTB deel aan de Open Limburgse Kampioenschappen. De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 300 inschrijvingen waarvan ruim 100 inschrijvingen in het NRT.

De kwalificatie wedstrijden voor de spelers die zich niet rechtstreeks geplaatst hebben voor het NRT beginnen al op maandagochtend. Het toernooi, dat op maandag 16 juli om 9.30 uur begint, duurt tot en met de finaledag zondag 22 juli.

Het tennispark van TC Nieuwenhagen, dat gedurende het toernooi sfeervol aangekleed zal zijn, is gedurende het hele toernooi open voor alle tennisliefhebbers. Er wordt geen entree gevraagd. Kijk voor meer informatie op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C7BA18DE-A846-405B-A4F2-4E95E1E9B825 – Janssen Kerres Open 2018 NRT**