Janssen Kerres neemt Driessen Nissan dealerschap in Eindhoven en omstreken over

Directie Janssen Kerres
Deel deze pagina

 Janssen Kerres neemt per 1 december 2020 het Nissan dealerschap in Eindhoven en omstreken over. De Sales en After Sales-activiteiten voor Nissan Eindhoven zullen door Janssen Kerres worden voortgezet vanuit haar pand aan de Kruisakker 14 in Nuenen.

 Overname Driessen Nissan dealerschap

Janssen Kerres neemt, per 1 december 2020, de Driessen Nissan dealeractiviteiten in Eindhoven en omstreken over. Hiermee wordt Janssen Kerres, vanaf deze datum, Nissan dealer voor dit gebied.

Janssen Kerres Nuenen

Janssen Kerres is sinds 2000 Nissan dealer met vestigingen in Maastricht, Heerlen, Sittard, Helmond en Venlo. De Driessen Nissan activiteiten worden verplaatst naar de vestiging in Nuenen, waar Janssen Kerres ook de merken Renault, Dacia en Peugeot voert. “De overname van het Driessen Nissan dealerschap is weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie van Janssen Kerres. Met onze huidige merken willen we groeien in een aaneengesloten gebied”, vertelt Olaf Janssen, Algemeen Directeur van Janssen Kerres.

Veldhoven

In 2022 zal Janssen Kerres een vestiging openen in Veldhoven, om ook het gebied ten westen van Eindhoven (de Brabantse Kempen) te kunnen bedienen. “Eindhoven en de Kempen zijn natuurlijk een prachtige uitbreiding van ons huidig verzorgingsgebied en gezien de grootte van het gebied kunnen wij dit bewerken vanuit twee vestigingen”, gaat de heer Janssen verder.

De Driessen Nissan medewerkers maken de overstap naar Janssen Kerres in Nuenen, waardoor klanten de vertrouwde gezichten terug zullen zien.

Foto: de voltallige Directie van Janssen Kerres