Janssen Kerres is officieel Carver dealer voor Limburg!

Deel deze pagina

Janssen Kerres is Carver Dealer voor Limburg

 Janssen Kerres wordt per 1 november 2021 Carver dealer voor Limburg. De Sales en After Sales-activiteiten voor Carver zullen door Janssen Kerres worden geëxploiteerd vanuit haar pand aan de Bergerweg 69  in Sittard.

 Carver

Carver is een Nederlandse producent van licht elektrische stadsvoertuigen waarmee slimmer, sneller en duurzamer van deur tot deur gereisd kan worden waarmee het merk een alternatieve mobiliteitskeuze biedt: compacter, groener en goedkoper. Het Carver aanbod bestaat uit twee verschillende modellen, één voor personenvervoer, met ruimte voor twee personen en bagage. Daarnaast biedt Carver een zakelijke variant, genaamd de Carver Cargo, welke is bestemd voor bezorging van goederen en overige zakelijke ritten.

Duurzame visie op mobiliteit

Janssen Kerres is momenteel officieel merkdealer van een zestal automerken en bedient een gebied tussen Zuid-Limburg en Oost Brabant. “Wij willen onze klanten een totale mobiliteitsoplossing bieden, die verder gaat dan alleen auto’s. De e-mobility stadsvoertuigen van Carver passen bij de duurzame visie op mobiliteit die wij voor ogen hebben”, vertelt Olaf Janssen, Algemeen Directeur van Janssen Kerres. “Het toevoegen van het Carver dealerschap een mooie stap in de ingezette groeistrategie van Janssen Kerres en wij sluiten dan ook niet uit dat ons productportfolio op het gebied van e-mobility in de toekomst verder uitgebreid zal gaan worden.”

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe vorm van mobiliteit? Lees hier meer.

Meer informatie over Carver

Carver