Wielen Uitlijnen

Deel deze pagina

Uw Kia uitlijnen

Het is belangrijk om regelmatig de wielen van uw Kia te laten uitlijnen. Uw wielen uitlijnen zorgt voor een betere wegligging, minder brandstofverbruik en minder slijtage van uw banden. Ook zullen veiligheidssystemen als adaptive cruise control, automatisch remmen en parkeerhulpen / 360 round view optimaal kunnen werken. Dankzij een kleine investering kunt u dus veel geld besparen en bovendien rijdt u veiliger. Wij raden u aan om minimaal 1 keer per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Overigens zijn alle automerken bij ons welkom voor het uitlijnen!

Wanneer moet uw auto worden uitgelijnd?

Naast het feit dat het slim is om de uitlijning van uw auto 1 keer per jaar te laten controleren zijn er ook gevallen wanneer u direct actie moet ondernemen:

  • Wanneer u merkt dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat
  • Als u een aanrijding heeft gehad
  • Nadat u een stoeprand hard heeft geraakt of over een steen bent gereden
  • Bij aankoop van nieuwe banden
  • Wanneer u merkt dat u meer brandstof verbruikt dan gebruikelijk
  • Als uw stuur scheef staat of uw auto naar één kant trekt

 

Kia uitlijnen bij Janssen Kerres

In alle vestigingen van Janssen Kerres is moderne apparatuur aanwezig waarmee we uw auto kunnen controleren en wanneer nodig kunnen bijstellen. Na het uitlijnen van uw auto kunt u met een gerust gevoel de weg op. Neem voor een offerte contact op met een van onze medewerkers of bekijk onderstaande video voor meer informatie over het proces.

 

Wielen uitlijnen

Maak online een afspraak

Wilt u meer informatie over het uitlijnen van uw wielen? Neem contact op met één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Vestigingen Online Werkplaatsplanner