Kia pitstop zomercheck

Deel deze pagina

Kia pitstop zomercheck

Met de pitstop zomercheck van Kia ondergaat uw auto een snelle en grondige check zodat uw Kia helemaal klaar is voor de zomer!

 

De pitstop

U kunt uw Kia van 1 juni t/m 31 augustus 2022 voor slechts € 15,- laten controleren op verschillende vitale punten waaronder de accu, koelvloeistof, motorolie, remmen en remvloeistof, buitenverlichting etc. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete vakantiebestemming! Bent u in het bezit van de Kia Family Card? Dan is de zomercheck gratis.

Plan afspraak

 

Kia Family Card

Met de Kia Family Card genieten Kia-rijders van nóg meer voordelen. Na het aanvragen van de pas zal deze binnen 3 á 4 weken verstuurd worden. Het extra voordeel, zoals een gratis Kia Zomer en Winter Fitness Check, is vanaf dat moment te verzilveren. De Family Card is het eerste jaar gratis en wordt jaarlijks, onder bepaalde voorwaarden, verlengd door uw Kia-dealer Janssen Kerres.

Kia Family Card aanvragen

 

Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u meer informatie over de pitstop zomercheck? Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Kia-vestigingenOnline Werkplaatsplanner