Kia Onderdelen Webshop

Deel deze pagina

Wilt u Kia onderdelen bestellen? Janssen Kerres Parts biedt u originele, nieuwe en demo auto onderdelen aan van Kia. U kunt bij ons terecht voor onderhoud artikelen, verlichting, carrosserie, plaatwerkdelen, airbags, styling, banden en accessoires. Indien u het onderdeel dat u zoekt niet kunt vinden op de website, zijn wij altijd bereikbaar om u verder te helpen. Montage is uiteraard ook mogelijk, vraag dan naar een offerte.

 

Kia onderdelen bestellen bij Janssen Kerres Parts

Een onderdeel van Janssen Kerres is Janssen Kerres Parts. Janssen Kerres Parts biedt nieuwe en demo auto onderdelen van diverse merken waaronder CitroënKiaNissanPeugeot en Renault. Via deze weg kunt u auto onderdelen makkelijk en snel online bestellen. Een van de vele voordelen van bestellen bij Janssen Kerres Parts is dat u tevens terecht kunt in onze fysieke vestigingen. Bent u niet tevreden over een onderdeel? Dan helpen wij u uiteraard graag op weg. Ook bieden wij sommige onderdelen aan die een lichte afwijking hebben. Deze onderdelen worden voor een speciale prijs aangeboden. U kunt onze voorraad online bekijken en bestellen. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of onze klantenservice.

 

Meer informatie? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u meer informatie over de onderdelen? Neem contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord voor vragen of een passend advies.

Kia-vestigingen Afspraak maken