Kia Internationale Wegenhulp

Deel deze pagina

Hulp is onderweg

Wij zien graag dat u onbezorgd van uw Kia geniet. Mocht u onverhoopt toch een keer stranden dan bent u verzekerd van gratis pechhulp. Zo wordt het ongemak tot een minimum beperkt en bent u snel weer op weg. Optioneel is er ook pechhulp voor uw aanhangwagen of caravan beschikbaar.

Contact bij pech

Hulp nodig? U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:

– vanuit Nederland: 0888 – 542 542 (0888- kia kia)
– vanuit het Buitenland: 0031 – 888 542 542

De voordelen

KIW geeft u naast een gerust gevoel nog meer voordelen, zoals:

✔   Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer
✔   Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig
✔   Vervangend vervoer (maximaal klasse B – bijv. Kia Rio)
✔   Hotelovernachting
✔   Geldig in heel Europa

Wanneer heeft u recht op gratis KIW?

Na aankoop van uw Kia krijgt u 3 jaar gratis K.I.W. indien je elk jaar langs komt bij de Kia-dealer of -reparateur om de K.I.W. te verlengen. Ook na die 3 jaar kan de K.I.W. jaarlijks verlengd worden bij een onderhoudsbeurt en i.c.m. de Kia Family Card. Vraag de Kia-dealer of -reparateur naar meer informatie of lees de voorwaarden.

Volledige pechhulp voor caravan of aanhangwagen*

U kunt de K.I.W. dekking uitbreiden met optionele caravan- of aanhangwagendekking. Vanaf €19,95 kunt u een jaar lang onbezorgd op weg. Mocht u met uw Kia stranden ten gevolge van mechanische of elektronische pech, dan wordt ook de eventueel aangekoppelde aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage vervoerd. Reparatie, vervanging of repatriëring van deze aanhanger is echter niet in de K.I.W. dekking (Basis of Uitgebreid) opgenomen. Daarom kunt u een separate caravandekking afsluiten bij Kia.

Internationale dekking

Met de aanhangerdekking wordt u in binnen- en buitenland geholpen wanneer de stranding is veroorzaakt door mechanische pech of ten gevolge van een lekke band. Kan de caravan niet binnen 48 uur worden gerepareerd, dan wordt er samen met u naar één van de volgende oplossingen gezocht: – De caravan (en bagage) wordt getransporteerd naar één op te geven adres in Nederland – U krijgt (in het buitenland) de beschikking over een vervangende caravan, indien beschikbaar, voor de duur van maximaal 14 dagen. – U krijgt (in het buitenland) een bijdrage voor hotelkosten (o.b.v. logies en ontbijt) indien u ter plaatse geen verblijfplaats heeft. – U krijgt maximaal 80,- (incl. BTW) vergoed p.p.p.n. voor de duur van maximaal 14 dagen.

Meer weten?
Neem contact op met één van onze vestigingen voor alle informatie omtrent de Kia Internationale Wegenhulp!

Vestigingen

Kia internationale wegenhulp

*Wanneer u onverhoopt te maken krijgt met pech aan de auto, kan onder deze aanvullende caravan- of aanhangwagendekking de caravan of aanhanger wel gerepatrieerd worden, maar zal de vervangende auto indien van toepassing volgens de voorwaarden van de K.I.W. maximaal een voertuig uit de klasse B categorie zijn. Het kan zijn dat deze niet over dezelfde specificaties en het maximale trekgewicht beschikt als uw eigen auto.