Kia Family Card

Deel deze pagina

Word lid: Vraag uw Family Card aan!

Voor u als Kia-rijder zijn veel van onze diensten gratis. Met uw Kia Family Card kunt u altijd gratis gebruik maken van diensten als de Zomer én Winter Fitness Check, Kia Internationale Wegenhulpgarantie én APK-keuring**. Dankzij deze kaart kan uw voordeel oplopen tot wel € 185,- per jaar.

 ** i.c.m. een onderhoudsbeurt. Prijzen zijn exclusief milieu- en administratiekosten.

Family Card aanvragen

 

Registratie

Met de Family Card genieten Kia-rijders van nóg meer voordelen. Na het aanvragen van de pas zal deze binnen 3 á 4 weken verstuurd worden. Het extra voordeel, zoals een gratis Kia Zomer en Winter Fitness Check, is vanaf dat moment te verzilveren. De Family Card is het eerste jaar gratis en wordt jaarlijks, onder bepaalde voorwaarden, verlengd door jouw Kia-dealer Janssen Kerres. Alle reden dus om deze kaart direct aan te vragen op MijnKia.nl.

U ontvangt daarmee het volgende:

  • Gratis APK-keuring** –> i.c.m. een onderhoudsbeurt 
  • Kosteloze Zomer én Winter Fitness Check
  • Gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie
  • Gratis ViaKia Magazine

Met uw Family Card mist u onze acties en aanbiedingen nooit meer. En inclusief de gratis APK-keuring kan uw voordeel oplopen tot maar liefst € 185,- per jaar!

 

Meer informatie? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u meer informatie over de Family Card? Neem contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord voor vragen of een passend advies.

Kia-vestigingen Afspraak maken

Kia Family Card

** i.c.m. een onderhoudsbeurt. 
Prijzen zijn exclusief milieu en administratiekosten

Voorwaarden Family Card

Om in aanmerking te komen voor de Family Card moet je in bezit zijn van een Kia. De Family Card wordt op “naam” en “User-ID” uitgegeven, welke door Kia wordt toegekend aan nieuwe en bestaande klanten. Met de Family Card kun je gedurende 1 jaar kosteloos gebruik maken van de genoemde voordelen. Kia-rijders zonder Family Card kunnen geen aanspraak maken op de gratis APK-keuring, Kia Internationale Wegenhulpgarantie en via Kia. De Family Card kan alleen met een jaar worden verlengd, indien de Family Card houder aan alle voorwaarden voldoet. Wanneer niet aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan, dient de Family Card houder € 39,- te betalen om de kaart met een jaar te verlengen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.