Kia Camper onderhoud

Deel deze pagina

Janssen Kerres: ook voor Camperonderhoud!

Als dealer van zes mooie automerken zijn de werkplaatsen van Janssen Kerres ook volledig ingericht voor Camperonderhoud! De meeste campers zijn namelijk gebouwd door de automerken die wij vertegenwoordigen, waardoor wij  alle technieken en materialen in huis hebben. En hierdoor zijn wij óók voor uw camper dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie!

Omdat campers relatief veel stil staan maar ook relatief lange stukken moet rijden, is het van groot belang dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd aan uw camper. Niet alleen om uw veiligheid te kunnen waarborgen, tijdens uw vakantie wilt u ook kunnen ontspannen zonder zorgen te hebben over de status van uw camper. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud aan uw camper zorgt ervoor dat de levensduur van uw camper wordt verlengd.

Kleine of Grote onderhoudsbeurt?
Wij bieden u twee mogelijkheden voor het onderhoud van uw camper: de kleine onderhoudsbeurt en de grote onderhoudsbeurt. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie over deze beurten. Voor slechts € 199,- kunt u al een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan uw camper!

Kleine onderhoudsbeurt Camper Grote onderhoudsbeurt Camper

Meer informatie en afspraak maken
Wilt u meer informatie omtrent Camper onderhoud? Neem dan contact op met één van onze locaties! Of maak direct een afspraak wanneer het u uitkomt via de Online Werkplaatsplanner. Wij wensen u een fijne en veilige vakantie!

Onze locaties  Online Werkplaatsplanner