Kia Banden en Opslag

Deel deze pagina

Kia Bandenwissel en opslag

Bent u nog op zoek naar nieuwe banden voor uw Kia of wilt u de banden wisselen? Ons aanbod in banden is erg groot en wij hebben diverse A-merken zoals Michelin, Continental, Bridgestone en nog veel meer bekende merken. Uiteraard hebben wij ook een breed aanbod met goedkopere banden van andere merken. Wij informeren u graag en geven u een persoonlijk advies op maat! 

Ook voor de opslag van uw winter- en zomerbanden kunt u natuurlijk bij ons terecht!

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • Wisselen band velg
  • Wisselen losse banden per vier
  • Reinigen wielset
  • Inleren TPMS ventielen

 

Winterbanden, zomerbanden of all-season banden?

Verkeersveiligheid is van levensbelang. In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om winterbanden onder de auto te plaatsen. Als u zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

Afhankelijk van uw rijgedrag en kilometrage in de winter, kunt u kiezen voor all-season banden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Deze banden verslijten sneller in de zomer dan zomerbanden maar hebben in de winter meer grip op nat wegdek. Als u voor all-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season is geen alternatief voor winterbanden maar een aanvulling op een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door, voor als u geen winterbanden nodig heeft.

 

Interesse in Kia banden of wilt u de banden wisselen?

Stuur een e-mail naar klantencontact@janssenkerres.nl en u ontvangt een geheel vrijblijvende prijsopgave. Vermeld daarbij a.u.b. uw merk/autotype en huidige bandenmaat, bijvoorbeeld 205/55 R16. Of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom voor een passend advies op maat!

 

Meer informatie? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u meer informatie over de bandenwissel? Neem contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord voor vragen of een passend advies.

Kia-vestigingen Afspraak maken