Kia Airco controle

Deel deze pagina

Kia Airco Controle

Doet u regelmatig een Kia Airco Controle? Het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn. Die frisse lucht kunt u ook in uw auto ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt. Breng uw auto in topconditie en laat uw airco controleren bij Janssen Kerres!

 

Airco onderhoud is noodzakelijk

Of u nu de airco veel of juist weinig gebruikt: de airco moet regelmatig worden gecheckt en, indien nodig, worden onderhouden. Niet alleen om schimmelvorming en nare geurtjes tegen te gaan, maar ook om problemen aan het systeem te voorkomen. In een vochtige omgeving van de verdamper kan schimmel en aangroei van bacteriën ontstaan. Gevolg: een stinkende airco. Daarbij verdwijnt in een jaar tijd gemiddeld 8% koudemiddel uit het systeem. Dit koudemiddel zorgt ook voor de oliecirculatie. Het koudemiddel moet dan ook regelmatig worden aangevuld zodat de airco niet droogloopt met alle gevolgen van dien. Daarnaast heeft een slecht werkende airco een negatief effect op het brandstofverbruik. En, aangezien airco reparatie of zelfs vervanging is meestal een dure aangelegenheid is, is voorkomen beter dan genezen!

Bacteriën en virussen zijn onzichtbaar voor het blote oog. Dus zelfs als je Kia aan de buitenkant schoon is, en er van binnen ook schoon uitziet, kunnen er nog steeds ongewenste passagiers meeliften. Wist u dat:

  • 382 soorten bacteriën per cm2 in de gemiddelde auto leven?
  • 356 soorten bacteriën alleen al op de versnellingspook leven?
  • 850 soorten bacteriën in uw kofferbak leven?

   

 

Kia Airco Controle

Kom langs bij Janssen Kerres, dan controleren wij uw airco voor slechts € 9,95! Zo geniet u van een koele en frisse lucht en heeft u geen last van beslagen ramen. Janssen Kerres draagt graag bij aan goed onderhoud van uw airco tegen een aantrekkelijke prijs! De airco reiniging is er nu voor slechts € 39,- en de airco servicebeurt vanaf € 139,-*.

  • Check airco € 9,95
  • Reiniging airco nu voor € 39
  • Servicebeurt airco vanaf € 139*

 

Originele onderdelen: veilig en betrouwbaar

Wij onderhouden uw airco goed, tegen een scherpe prijs en maken gebruik van originele onderdelen. Bovendien worden de werkzaamheden uitgevoerd door speciaal getrainde monteurs. Wij verwelkomen u graag in de werkplaats!

 

Meer informatie? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u meer informatie over de airco controle? Neem contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord voor vragen of een passend advies.

Kia-vestigingen Afspraak maken

* Vraag naar de voorwaarden en een exacte prijsindicatie/offerte voor uw auto.