Gratis Kia Accu check

Kia Accu check
Deel deze pagina

Kia Accu check

De accu van uw Kia: een cruciaal onderdeel van uw auto! De accu levert, bij het starten van uw auto, stroom aan de startmotor. Deze gaat draaien en zorgt ervoor dat de motor aanslaat. Op hetzelfde moment treedt ook de dynamo in werking waardoor de accu weer wordt bijgeladen.

 

Levensduur

Maar, een accu heeft een bepaalde levensduur, de gemiddelde accu gaat drie tot zes jaar mee, afhankelijk van het gebruik van de auto. Bij veel korte ritten wordt de auto vaak gestart waardoor de accu veel vaker in actie moet komen. Daarnaast wordt de accu niet volledig opgeladen. Ook koud weer vergt veel van een accu: lage temperaturen hebben een negatief effect op de capaciteit van de accu.

 

Laat uw accu nakijken met de Kia Accu Check

Een accu valt vaak stil op een onmogelijk moment. Maar, het is heel makkelijk om de accu even door te meten om te kijken wat de status is. U kunt bij Janssen Kerres gratis terecht voor een accu check!

 

Meer informatie? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u meer informatie over de Kia Accu Check? Neem contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord voor vragen of een passend advies.

Kia-vestigingen Afspraak maken

Kia Accu Check