Technology die een statement maakt.

Technologie is een constante evolutie van innovatie.

Ontdek de Kia EV6 en Kia Niro EV

Technologie is een constante evolutie van innovatie. Het helpt ons uitdagingen te overwinnen, verbetert ons leven en brengt ons op plekken waar we het liefste zijn. Als jij op zoek bent naar next-level ervaringen, dan zul je ontdekken dat jouw drive gecombineerd met onze technologie tot grootse dingen kan leiden.

Beweeg richting innovatie.

Er is altijd ruimte om te bewegen. Te verbeteren. Te evolueren. Om daar te komen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Daarom is onze technologie ontworpen om jou te helpen nieuwe werelden te ontdekken, zowel met je hoofd als met je hart.

Vind jouw perfecte match.

De Kia Niro EV.

De Kia Niro EV is gemaakt voor vooruitstrevende denkers. Met baanbrekende LED-dagrijverlichting en geavanceerde technologie zoals Vehicle-to-Device, staat deze crossover voor functionaliteit en plezier tijdens elke rit.

De Kia EV6

De EV6 markeert het begin van een nieuw tijdperk. Een tijdperk van innovatie en design, zowel van binnen als van buiten. Het nieuwe head-up display met augmented reality-functie helpt je onderweg te ontspannen. En met slechts 18 minuten laadtijd van 10% naar 80% houd jij heel veel tijd over om de wereld om je heen te verkennen.

Kom in aanmerking voor de subsidie.

Bij de aankoop van een elektrische Kia kun je aanspraak maken op de subsidie elektrische voertuigen voor particulieren. Deze bedraagt € 2.950.

  • Je vraagt de subsidie pas aan nadat je de koop- of Private Lease overeenkomst hebt afgesloten. De auto hoeft dan nog niet geleverd te zijn of op naam geregistreerd te staan.
  • Ga naar https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp#aanvragen en vraag je subsidie aan. Het enige wat je nodig hebt is een geldig DigiD.

Let op: Je maakt gedurende de looptijd van SEPP (2020 tot en met 2024) maar één keer aanspraak op de subsidie.

Kia Niro