Kia Navigatie en Telefoonupdates

Een navigatiesysteem voorkomt veel ergernis en stress. Bovendien verbruikt u jaarlijks tot 12% minder brandstof, omdat u zonder omwegen op uw bestemming komt. Kies daarom voor een (geïntegreerd) navigatie-systeem in uw huidige of nieuwe Kia. Beter voor u, beter voor uw portemonnee, beter voor ons milieu.

Kia Navigatie:

  • Snel en gemakkelijk
  • Direct naar uw bestemming
  • 12% minder brandstof
  • Zorgeloos op weg

Een navigatiesysteem bespaart tijd en geld
Met een GPS-navigatiesysteem vindt u de kortste of snelste route naar uw bestemming. Zo bespaart u tijd, brandstof en geld. Uw Kia navigatiesysteem brengt u niet alleen van A naar B, maar wijst u ook de weg naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein, hotel, restaurant en benzinestation. Of naar Janssen Kerres. Uw Kia navigatie geeft u direct alternatieve routes wanneer er verkeershinder is op uw gebruikelijke route

Geïntegreerd Kia navigatiesysteem: slimmer en veiliger
Een geïntegreerd Kia navigatiesysteem koppelt bedieningsgemak aan een helder display, dat is ingebouwd in uw dashboard. Zo raakt u niet onnodig afgeleid en komt uw veiligheid niet in gevaar. Het navigatiesysteem is o.a. verbonden met de snelheidsmeter, de optische sensor en de gyro-sensor. De gyro-sensor houdt u op de juiste koers als het GPS-signaal onverhoopt wegvalt.

Kaart-updates zijn onmisbaar
Om uw Kia navigatiesysteem actueel te houden, zult u met enige regelmaat een nieuwe kaart moeten downloaden.  Zo houdt uw navigatiesysteem gelijke tred met veranderde verkeerssituaties. Zoals nieuwe wegen, rotondes of benzinestations. Alleen met actuele kaarten krijgt u de beste route en betrouwbare alternatieven. Kaart-updates worden doorgaans eenmaal per jaar uitgegeven en zijn alleen verkrijgbaar en te installeren via Janssen Kerres, uw Kia-dealer.

Is uw telefoon compatible?
Kia integreert verschillende audio- en navigatiesystemen in hun modellen. Klik hieronder om te zien of uw telefoon te koppelen is met het audiosysteem in uw Kia. Of uw toestel compatible is, hangt af van het type telefoon en de gebruikte software.

LET OP: de software van telefoons kan tussentijds gewijzigd worden door de fabrikant. Daardoor werkt het ene telefoontoestel wel met uw Kia-audiosysteem en het andere toestel niet, terwijl ze van hetzelfde type en/of merk zijn. Aan onze telefoonlijst kunt u dus geen rechten ontlenen.

Bluetooth Connectiviteits Centrum

De handleiding voor uw navigatie
Van alle navigatiesystemen die we in onze modellen inbouwen is er een handleiding beschikbaar. De handleiding voor de navigatie in uw Kia vindt op MijnKia. Log in op MijnKia, ga naar “Autodetails”. Onderaan de pagina treft u de handleiding als pdf aan.

MijnKia

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Kia Navigatie en Telefoonupdates? Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Kia-vestigingen Online Werkplaatsplanner