Kia Internationale Wegenhulpgarantie

Wij zien graag dat u onbezorgd van uw Kia geniet. Maar mocht u onverhoopt toch een keer stranden dan bent u verzekerd van gratis hulp bij pech. Uw ongemak wordt tot een minimum beperkt en u bent zo snel mogelijk weer op de weg. Optioneel nu ook pechhulp voor uw aanhangwagen of caravan.

Bovenop alle andere garanties van Kia, zoals hieronder aangegeven, heeft u ook recht op de levenslange Kia Internationale Wegenhulpgarantie. Daarmee kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa.

De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:
vanuit Nederland: 0888 – 542 542 (0888- kia kia)
vanuit het Buitenland:  0031 – 888 542 542

De voordelen van de Kia Internationale Wegenhulpgarantie:

  • Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer
  • Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig
  • Vervangend vervoer (maximaal klasse B – bijv. Kia Rio)
  • Hotelovernachting
  • Geldig in heel Europa

Wanneer heeft u recht op de gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie?
Na aankoop van uw Kia krijgt u 3 jaar gratis K.I.W. indien u elk jaar langs komt bij uw Kia-dealer Janssen Kerres om uw K.I.W. te verlengen en een nieuwe MijnKia klantenkaart op te halen. Ook na die 3 jaar kan de K.I.W. jaarlijks verlengd worden bij een onderhoudsbeurt en i.c.m. de Kia Family Card. Vraag uw Kia-dealer of Kia-reparateur naar meer informatie of lees de voorwaarden.

Standaard Kia 7 jaar garantie
Elke nieuwe Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van 150.000 km. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking. Deze volledige garantie is gratis en 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar, op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden door uw Kia-dealer. Dit zorgt voor een goede restwaarde en uw Kia blijft ook heel aantrekkelijk voor toekomstige kopers. Kijk voor de volledige garantievoorwaarden in het garantieboekje.

Nu ook volledige pechhulp voor uw caravan of aanhangwagen
U kunt uw K.I.W. dekking uitbreiden met de optionele caravan- of aanhangwagendekking. Vanaf € 19,95 kunt u een jaar lang onbezorgd op weg. Mocht u met uw Kia stranden ten gevolge van mechanische of elektronische pech, dan wordt ook uw eventueel aangekoppelde aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage vervoerd. Reparatie, vervanging of repatriëring van uw aanhanger is echter niet in de K.I.W. dekking (Basis of Uitgebreid) opgenomen. Daarom kunt u nu een separate caravandekking afsluiten bij Kia.

Internationale dekking 
Met uw aanhangerdekking wordt u in binnen- en buitenland geholpen wanneer de stranding is veroorzaakt door mechanische pech of ten gevolge van een lekke band. Kan uw caravan niet binnen 48 uur worden gerepareerd, dan wordt er samen met u naar één van de volgende oplossingen gezocht: • Uw caravan (en bagage) wordt getransporteerd naar één op te geven adres in Nederland. • U krijgt (in het buitenland) de beschikking over een vervangende caravan, indien beschikbaar, voor de duur van maximaal 14 dagen. • U krijgt (in het buitenland) een bijdrage voor hotelkosten (o.b.v. logies en ontbijt) indien u ter plaatse geen verblijfplaats heeft. U krijgt maximaal 80,- (incl. BTW) vergoed p.p.p.n. voor de duur van maximaal 14 dagen.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Kia Internationale Wegenhulp? Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Kia-vestigingen Online Werkplaatsplanner