Kia Garantie

Alle Kia’s worden met geavanceerde technologieën en slimme oplossingen gebouwd. Auto’s met onze unieke 7 jaar garantie, als ultiem bewijs van onze kwaliteit. Bij alles wat we doen staat er altijd maar één doel centraal: uw verwachtingen overtreffen. Dit noemen wij ‘The Power to Surprise’. Dit vindt u ook terug in onze services die u het leven makkelijker maken.

Kia 7 jaar garantie, dankzij pure kwaliteit
Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer dus niet alleen van onze scherpe prijzen met rijke standaarduitrusting, maar kies ook voor zekerheid en vertrouwen.

7 jaar garantie zonder bijkomende kosten
Dat betekent 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos rijden en lage onderhoudskosten. Naast scherpe prijzen en rijke standaarduitrusting, kiest u met een Kia dus ook voor extra zekerheid.

Overdraagbaar
Daarnaast is de garantie 100% overdraagbaar op de volgende eigenaren, waardoor de waarde van de auto hoger blijft en de auto zeer aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

7, zowel van binnen als van buiten
De 7 jaar Kia garantie is niet alleen de langste van Europa, maar volgens ons ook de beste van Europa. Elke Kia wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 7 jaar.  Maar weinig onderdelen zijn uitgesloten van dit unieke aanbod. Er zijn geen verborgen kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Gemoedsrust wordt nu dus standaard geleverd bij elke nieuwe Kia.

1. Motor
2. Elektronische besturingseenheid (ECU)
3. Versnellingsbak
4. Elektrisch systeem
5. Interieurafwerking en bekleding
6. Carrosserie incl. doorroesten en glas
7. Ophanging incl. schokbrekers en veren

De belangrijkste voordelen op een rij
Uiteraard kent het bezitten van een nieuwe Kia met 7 jaar Kia garantie vele voordelen. Hier onze Top 7:

  1. Alle Kia modellen worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de auto-industrie. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Kia het vertrouwen om de langste garantie op nieuwe auto’s te geven in Europa.
  2. Kia is de enige autofabrikant in Europa die 7 jaar Kia garantie geeft, hetgeen u volledige gemoedsrust geeft.
  3. Het is een volledige fabrieksgarantie, wat inhoudt dat u van dag 1 tot dag 2.555 dezelfde dekking heeft.
  4. De garantie is 100% overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Dit betekent dat een 3 jaar oude Kia nog steeds een garantie heeft die langer is dan veel van onze concurrenten op nieuwe auto’s geven.
  5. De onderhoudskosten van uw auto zullen lager zijn door dit unieke aanbod, en ook de restwaarde zal een positieve impuls krijgen.
  6. Indien u toch aanspraak moet maken op de Kia garantie, zijn zowel de onderdelen als de arbeidskosten gedekt.
  7. Uw Kia garantie is binnen heel Europa geldig.

Disclaimer Kia 7 jaar garantie
De garantietermijn van 7 jaar is van toepassing op alle auto’s die na 1 januari 2010 zijn gekocht en geregistreerd bij een erkende Kia-dealer. Elke Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van 150.000 km. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking.

Garantievoorwaarden per model
Voor alle Kia-modellen gelden de algemene garantievoorwaarden zoals beschreven in het boekje “Garantie & onderhoud”.

Carrosseriegarantie
12 jaar carrosseriegarantie zonder kilometerbeperking

Lakgarantie

5 jaar met een maximum van 150.000 km

Audio-navigatiegarantie
3 jaar met een maximum van 100.000 km

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Kia Garantie? Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Kia-vestigingen Online Werkplaatsplanner