Kia Family Card

Voor u als Kia-rijder zijn veel van onze diensten gratis. Met uw Kia Family Card kunt u altijd gratis gebruik maken van diensten als de Zomer én Winter Fitness Check, Kia Internationale Wegenhulpgarantie én APK-keuring**. Met uw persoonlijke Kia Family Card kan uw voordeel oplopen tot wel € 185,- per jaar.

 ** i.c.m. een onderhoudsbeurt. Prijzen zijn exclusief milieu- en administratiekosten.

Word lid. Vraag hier uw Kia Family Card aan!
Vraag de Kia Family Card aan. Word vandaag nog lid en profiteer van de voordelen van de Kia Family Card.

Kia Family Card aanvragen

Registratie
Met de Family Card genieten Kia-rijders van nog meer voordelen. Na het aanvragen van de pas zal deze binnen 3 á 4 weken verstuurd worden en het extra voordeel, zoals een gratis Kia Zomer en Winter Fitness Check, is vanaf dat moment te verzilveren. De Kia Family Card is het eerste jaar gratis en wordt jaarlijks, onder bepaalde voorwaarden, verlengd door jouw Kia-dealer Janssen Kerres. Alle reden dus om direct een Kia Family Card aan te vragen op MijnKia.nl.

Alleen met de Kia Family Card:

  • Gratis APK-keuring** –> i.c.m. een onderhoudsbeurt 
  • Gratis Zomer én Winter Fitness Check
  • Gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie
  • Gratis ViaKia Magazine

Met uw Kia Family Card mist u onze acties en aanbiedingen nooit meer. En inclusief de gratis APK-keuring kan uw voordeel oplopen tot maar liefst € 185,- per jaar!

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Kia Family Card? Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Kia-vestigingen Online Werkplaatsplanner

** i.c.m. een onderhoudsbeurt. 
Prijzen zijn exclusief milieu en administratiekosten

Voorwaarden Kia Family Card. 

Om in aanmerking te komen voor de Kia Family Card moet je in bezit zijn van een Kia. De Kia Family Card wordt op “naam” en “User-ID” uitgegeven, welke door Kia wordt toegekend aan nieuwe en bestaande klanten. Met de Kia Family Card kun je gedurende 1 jaar kosteloos gebruik maken van de genoemde voordelen. Kia-rijders zonder Kia Family Card kunnen geen aanspraak maken op de gratis APK-keuring, Kia Internationale Wegenhulpgarantie en ViaKia. De Kia Family Card kan alleen met een jaar worden verlengd, indien de Kia Family Card houder aan alle voorwaarden voldoet. Wanneer niet aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan, dient de Kia Family Card houder € 39,- te betalen om de kaart met een jaar te verlengen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.