Kia Airco Controle

Behoefte aan frisse lucht? Het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn. Die frisse lucht kunt u ook in uw auto ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt. Breng uw auto in topconditie en laat uw airco controleren bij Janssen Kerres!

Airco onderhoud is noodzakelijk!
In een vochtige omgeving van de verdamper kan schimmel en aangroei van bacteriën ontstaan. Gevolg: een stinkende airco. Daarbij verdwijnt in een jaar tijd gemiddeld 8% koudemiddel uit het systeem. Dit koudemiddel zorgt ook voor de oliecirculatie. Onvoldoende smering kan de compressorpomp beschadigen wat een hoop kosten met zich kan meebrengen. Laat dus regelmatig uw airco controleren, reinigen en onderhouden.

Bacteriën en virussen zijn onzichtbaar voor het blote oog. Dus zelfs als je Kia aan de buitenkant schoon is, en er van binnen ook schoon uitziet, kunnen er nog steeds ongewenste passagiers meeliften. Wist u dat:

  • Ongeveer 382 soorten bacteriën per cm2 in de gemiddelde auto leven?
  • Ongeveer 356 soorten bacteriën alleen al op de versnellingspook leven?
  • Ongeveer 850 soorten bacteriën in uw kofferbak leven?

   

Laat uw airco onderhouden
Kom langs bij Janssen Kerres, dan controleren wij uw airco voor slechts € 9,95! Zo geniet u van een koele en frisse lucht en heeft u geen last van beslagen ramen. Janssen Kerres draagt graag bij aan goed onderhoud van uw airco tegen een aantrekkelijke prijs! De airco reiniging is er nu voor slechts € 39,- en de airco servicebeurt vanaf € 139,-*.

Airco check € 9,95
Airco reiniging nu voor € 39
Airco servicebeurt vanaf € 139*

Originele onderdelen: veilig en betrouwbaar
Wij onderhouden uw airco goed, tegen een scherpe prijs en maken gebruik van originele onderdelen. Bovendien worden de werkzaamheden uitgevoerd door speciaal getrainde monteurs. Wij verwelkomen u graag in de werkplaats!

Maak eenvoudig een afspraak
Wilt u meer informatie over de airco controle? Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Kia-vestigingen Online Werkplaatsplanner

* Vraag naar de voorwaarden en een exacte prijsindicatie/offerte voor uw auto.