Scroll verder
Wist u dat u met uw auto bij alle Janssen Kerres vestigingen terecht kunt?

Kia werkplaats Plan werkplaatsafspraak

Zelf bepalen wanneer uw auto voor onderhoud langskomt? Bij Janssen Kerres kunt u online een afspraak inplannen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw afspraak, zodat u zeker weet dat wij voor u klaar staan!

Werkplaats acties

Kia Mini Beurt. Vanaf €109,95

De Kia Mini Beurt is er voor de Kia van 5 jaar of ouder. De betrouwbaarheid van een Kia onderhoudsbeurt tegen een zeer scherpe prijs zodat u zeker weet dat u veilig op pad gaat!

Bekijk actie
Kia Olie verversbeurt

Kia Olie Verversbeurt. Vanaf €120,-*

Kia Olie Verversbeurt. Het is zeer belangrijk dat de motorolie van de uw Kia regelmatig wordt ververst. Maak direct een afspraak!

Bekijk actie
Kia onderhoud

Kia Onderhoudsofferte en Reparatie aanvraag

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor onze onderhoudsdiensten? Vul het contactformulier in.

Bekijk actie
APK keuring

Kia APK Keuring

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Laat uw auto keuren bij Janssen Kerres!

Bekijk actie
Janssen Kerres klantenpas

Janssen Kerres mobiliteitszekerheid

Janssen Kerres mobiliteitszekerheid met de Janssen Kerres klantenpas! Wij houden u mobiel! Ontdek de voordelen van de pas, zoals gratis APK en gratis lampen vervangen!

Bekijk actie

Wielen Uitlijnen

Het is belangrijk om regelmatig de wielen van uw auto te laten uitlijnen. Uw wielen uitlijnen zorgt voor een betere wegligging, minder brandstofverbruik en minder slijtage van uw banden.

Bekijk actie

Kia Banden en Opslag

Kia Bandenwissel. Uw banden wisselen of nieuwe banden nodig? Wij helpen u graag op weg! Ook de opslag van uw banden is uiteraard mogelijk!

Bekijk actie
Koplamp polijsten

Koplampen polijsten

Doordat de koplampen dof worden is het zicht voor u op de weg minder en bent u zelfs minder goed zichtbaar voor bestuurders om u heen. Hierdoor wordt de kans op ongelukken aanzienlijk groter. Daarnaast zal uw auto bij een te lage lichtopbrengst niet door de apk-keuring komen.

Bekijk actie

Kia Ruitreparatie

Ruit stuk? neem contact met ons op, bij Janssen Kerres kunt u namelijk ook terecht voor alle ruitreparaties!

Bekijk actie

Kia Camper onderhoud

Camper onderhoud. Nu bij Janssen Kerres en al vanaf € 199,- Plan direct uw afspraak in en ga veilig op vakantie!

Bekijk actie

Kia Internationale Wegenhulp

Wij zien graag dat u onbezorgd van uw Kia geniet. Mocht u onverhoopt toch een keer stranden dan bent u verzekerd van gratis pechhulp. Zo wordt het ongemak tot een minimum beperkt en bent u snel weer op weg. Optioneel is er ook pechhulp voor uw aanhangwagen of caravan beschikbaar.

Bekijk actie

Schadegarant Kia

Ook bij Janssen Kerres kunt u terecht als u bent aangesloten bij Schadegarant. Ontdek uw voordelen en maak gemakkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen.

Bekijk actie
Kia Accu check

Gratis Kia Accu check

Kia Accu Check: maak een afspraak bij Janssen Kerres voor de gratis accu check!

Bekijk actie

Kia Onderdelen Webshop

Bekijk onze voorraad nieuwe of gebruikte onderdelen of neem contact met ons op voor uw gewenste onderdeel.

Bekijk actie

Kia Airco controle

Behoefte aan frisse lucht? Het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn. Die frisse lucht kunt u ook in uw auto ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt.

Bekijk actie

Kia Family Card

Met uw Kia Family Card mist u onze acties en aanbiedingen nooit meer. En inclusief de gratis APK-keuring kan uw voordeel oplopen tot maar liefst € 185,- per jaar! U profiteert van extra voordeel bij Janssen Kerres.

Bekijk actie

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Maandag 24 augustus 2020 heeft mijn auto de eerste beurt gekregen. Bij binnenkomst werd ik ontvangen door een vriendelijk persoon die verschillende vragen stelde, zoals mogen wij de vloeistoffen bijvullen en (tot mijn grootste verbazing) mogen wij u navigatiesysteem kosteloos updaten. Om het navigatiesysteem gratis ge-update te krijgen noem ik pas service.
Na 1,5 uur kreeg ik de auto gewassen en van binnen schoongemaakt weer terug.
Al met al een top service. Kia Heerlen bedankt.

Nico Raven - 2020-08-25 12:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review