De 100% elektrische Kia Niro reserveren? Dat kan!

Deel deze pagina

Reserveer nu een plaats op de Niro EV wachtlijst
De Kia Niro EV, met slechts 4% bijtelling voor zakelijke rijders, arriveert eind 2018 in Nederland. Wij geven je nu al de mogelijkheid om een plaats op de Niro EV wachtlijst te reserveren. Ben jij straks één van de eersten die geniet van het indrukwekkende elektrische rijbereik tot wel 455 kilometer?

De 100% elektrische Kia Niro
De aandrijflijn van de long range uitvoering van de Niro EV bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading ruim 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling. De nieuwe Kia Niro features:

  • Tot 455 km bereik volgens WLTP
  • Veel slimme nieuwe technologie
  • Nieuwste lithium-polymeer batterij
  • Ruimste EV in zijn klasse
De compacte elektrische crossover met 4% bijtelling
De Niro EV biedt een verwacht rijbereik van 455 kilometer volgens WLTP. De 100% elektrische Niro EV rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.

Stijlvol design en efficiency gecombineerd

Tijdens ‘The 5th International Electric Vehicle Expo’ in Zuid-Korea zijn de eerste foto’s van de Niro EV gepresenteerd. De Kia Niro EV beleeft zijn première op de Autosalon van Parijs in oktober 2018.Reserveren - 100% elektrische Kia Niro