Kia Lucky Drive to Australian Open 2019. De winnaars!

Deel deze pagina

Klant Janssen Kerres wint de Kia Lucky Drive! 

Familie Snijkers uit Wessem wint de Kia Lucky Drive en daarmee een reis naar de Australian Open in Melbourne Australië! En dat allemaal door hun proefrit in de Kia Ceed bij Janssen Kerres Kia Roermond. Voor de familie Snijkers uit Wessem zal 10 december jl. nog lang in het geheugen gegrift staan. Die dag kregen ze namelijk een verassend telefoontje van Janssen Kerres Kia Roermond. De heer en mevrouw Snijkers hadden namelijk, voor aanschaf van hun nieuwe Kia Ceed, een proefrit gemaakt in dit model. En laat die proefrit nu precies vallen in de actieperiode van ‘Kia Lucky Drive’ van Kia Motors Nederland. Iedereen die een proefrit maakte in een Kia gedurende de actieperiode, kon kans maken op het winnen van een geheel verzorgde reis naar Melbourne, Australië met als hoogtepunt het bijwonen van de halve finale mannen enkelspel tijdens de Australian Open.

De familie Snijkers kon hun geluk niet op, hun naam werd uit een enorme stapel aanmeldingen getrokken en op 21 januari is het dan zover! Zij zullen op het vliegtuig stappen en een week lang gaan genieten van hun verblijf in Melbourne.

 

Kia, gepassioneerd liefhebber van sport 
Traditiegetrouw opent het tennisseizoen Down Under. Op het Plexicushion van Melbourne Park strijden hardhitters om de eerste Grand Slam van het jaar: de Australian Open. Deze topsporters zijn verzekerd van een comfortabel transport naar het stadion: Kia zet sinds 2003 ieder jaar honderd gloednieuwe auto’s in en zal dat in ieder geval nog tot en met 2019 blijven doen.

Kia x Australian Open
Als partner van het Australian Open speelt Kia een belangrijke rol in het ondersteunen van de spelers en de promotie van de tennissport wereldwijd. Wist je dat in de afgelopen 15 jaar de Kia-vloot voor het toernooi al bijna 5 miljoen kilometer reed?

Kia x Rafael Nadal
Rafael Nadal verbindt zich al sinds 2004 aan Kia en daar zijn wij super trots op. Wist je dat hij sindsdien al meer dan 60 titels binnensleepte? De Kia Lucky Drive. Word jij de winnaar?