Kia Lucky Drive to Australian Open 2019. Win!

Deel deze pagina

Win jij een reis naar Autstralië? Rafael Nadal, het Australian Open en Kia nodigen je uit voor het Australian Open 2019. 

Ben jij een echte tennisfan en heb je altijd al eens het Australian Open willen bijwonen? Dit is je kans! Maak een proefrit in een van onze Kia-modellen en stuur je gegevens in via de Kia-dealer. En wie weet word jij samen met je partner of beste vriend of vriendin wel de winnaar van de Kia Lucky Drive.

Proefrit aanvragen

Kia, gepassioneerd liefhebber van sport 
Traditiegetrouw opent het tennisseizoen Down Under. Op het Plexicushion van Melbourne Park strijden hardhitters om de eerste Grand Slam van het jaar: de Australian Open. Deze topsporters zijn verzekerd van een comfortabel transport naar het stadion: Kia zet sinds 2003 ieder jaar honderd gloednieuwe auto’s in en zal dat in ieder geval nog tot en met 2019 blijven doen.

Kia x Australian Open
Als partner van het Australian Open speelt Kia een belangrijke rol in het ondersteunen van de spelers en de promotie van de tennissport wereldwijd. Wist je dat in de afgelopen 15 jaar de Kia-vloot voor het toernooi al bijna 5 miljoen kilometer reed?

Kia x Rafael Nadal
Rafael Nadal verbindt zich al sinds 2004 aan Kia en daar zijn wij super trots op. Wist je dat hij sindsdien al meer dan 60 titels binnensleepte? De Kia Lucky Drive. Word jij de winnaar?