Hoofdprijs Kia Lentekriebels uitgereikt bij Janssen Kerres

Deel deze pagina

  • Winnaars Kia Lentekriebels-actie ‘win Kia aankoopbedrag terug’ bij Janssen Kerres gevallen
  • De familie Rijvers heeft het aankoopbedrag van hun nieuwe Kia Picanto GT-Line gewonnen
  • Maandag 10 juli jl. nam de familie Rijvers bij de Kia-vestiging van Janssen Kerres in Heerlen de hoofdprijs van de Kia Lentekriebels-actie in ontvangst ter waarde van € 8.665,-

In de maand april stonden de Kia-Dealer Open Deur Dagen in het teken van de introductie van de nieuwe Kia Picanto en de Kia Lentekriebels-actie, volop voordeel en een winactie van Kia Motors Nederland. In heel Nederland maakten in totaal vijf geluksvogels, die in de actieperiode een nieuwe Kia kochten, kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Tijdens deze actie zijn veel aanmeldingen ingestuurd, waarbij de notaris uiteindelijk de winnaars heeft geselecteerd.

De familie Rijvers is de gelukkige winnaar van de Kia Lentekriebels-actie en maandag 10 juli vond de officiële prijsuitreiking plaats bij de Kia-vestiging van Janssen Kerres in Heerlen. Met een grootse cheque, bloemetje en wijn werd de familie Rijvers hartelijk ontvangen en kregen zij de prijs van € 8.665,- overhandigd uit handen van de heer Rian Groeneweg, Financieel Directeur Janssen Kerres. De familie Rijvers heeft recentelijk de nieuwe Kia Picanto GT-Line in ontvangst genomen, de geluksvogels hebben van deze prachtige Kia het aankoopbedrag gewonnen.

De familie Rijvers was ontzettend blij met de hoofdprijs. “Wij konden niet geloven dat wij de winnaars waren en het aankoopbedrag hebben gewonnen van onze nieuwe Kia Picanto. Een geweldige verrassing! We zijn erg gelukkig met de prijs, evenals de Picanto. Deze rijdt fantastisch! Heel erg bedankt Kia Motors Nederland en Janssen Kerres”, aldus de heer Rijvers. Janssen Kerres wenst de familie Rijvers nog veel prettige en veilige kilometers toe in hun nieuwe Kia Picanto.

De familie Rijvers, winnaars van de Kia Lentekriebels-actie, nemen de prijs in ontvangst bij Janssen Kerres.