De nieuwe Kia Stonic.

Deel deze pagina

  • Ontdek de nieuwste Kia, de Kia Stonic

De nieuwe Kia Stonic, de oogverblindende crossover van Kia. Het dynamische rijgedrag en soepele besturing zorgen voor een opwindende rijervaring. Geniet van extreem veel comfort. Daarbij zorgen slimme features voor een rit zonder stress. De Kia Stonic maakt autorijden weer leuk en is niet te stoppen. Kom kennis maken!

Nieuwe Stonic
De Kia Stonic onderscheidt zich met stoere looks, uitgebreide stylingopties, dynamische rijeigenschappen en (net als elke Kia) standaard zeven jaar garantie. Het interieur is optimaal ingericht voor de meest comfortabele en innovatieve rijervaring. Slimme technologie en handige oplossingen zorgen voor meer ruimte en comfort. Voor de bestuurder én voor de passagiers. De Kia Stonic is verkrijgbaar vanaf € 18.995,- of kies voor Private Lease vanaf € 319,- per maand*.

Ontdek de nieuwe Kia-range 
In onze Kia-showrooms staan ook de gloednieuwe Kia Niro, Rio en Picanto voor u klaar. Bovendien komt binnenkort ook nog eens de nieuwe Kia Stinger in de showroom te staan bij Janssen Kerres. Ontdek nú de nieuwe Kia range en profiteer van ongekend voordeel en diverse voorraadacties.

Open Deur Dagen
Janssen Kerres nodigt iedereen graag uit in één van onze Kia-vestigingen. U bent van harte welkom!