Ontdek deKia Sportage

DE NIEUWE KIA SPORTAGE

Gemaakt om te inspireren

Dit is ‘m, de nieuwe Kia Sportage.
Een auto met maar één doel: u helpen om het beste uit uzelf te halen. uw grenzen te verleggen en méér te genieten. Zijn krachtige crossover-design roept emotie op en prikkelt de verbeelding. De sterke en efficiënte aandrijving – naar keuze Mild Hybrid, Hybrid of Plug-in Hybrid – geeft je energie en brengt in beweging. Stap in en laat u inspireren

Houd mij op de hoogte over de nieuwe Sportage 2022
Nieuwsgierig? Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte omtrent de nieuwe Kia Sportage. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Kia Sportage 2022

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia Sportage downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Kia Sportage? Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte!

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia Sportage

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review