Kia Niro

De nieuwe Kia Niro. Powered by inspiration.

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro. Een auto die is ontworpen om u en uw omgeving te inspireren. Maak tijd en plaats voor de nieuwe Niro Hybrid, Niro Plug-in Hybrid en de volledig elektrische Kia Niro EV. Laat u inspireren door de mix van geavanceerde technologie, eenvoudige bediening en gedurfde stijl en geniet van de onbeperkte mogelijkheden.

Uiterlijk
De geheel vernieuwde Niro krijgt een stoerder en strakker design: met strakke lijnen, sportieve accenten en een tiger face front. De Niro is standaard voorzien van de kenmerkende Heart-beat LED dagrijverlichting en verticale boomerang-shape LED-achterlichten. Opvallend details id e opening achter de achterlichten en C-stijl voor een aerodynamisch luchtgordijn. De zijkant wordt getypeerd door de wielkastranden die doorlopen over de deuren tot halverwege de achterdeuren. Dit geeft de auto een extra stoere crossover look.

Interieur
De vormgeving van het dashboard zorgt voor een innovatieve high-tech uitrstraling waarbij de berijder altijd centraal wordt gesteld. De stoelen zijn vormgegeven zodat deze ruimte besparen, veilig zijn en een goede ergonomie bieden. Het interieur is opgebouwd uit vele gerecyclede materialen, zo is de hemelbekleding gemaakt van gerecycled behang.

Aandrijflijnen
De nieuwe Niro biedt keuze uit drie voorwielaangedreven en geëlektrificeerde aandrijflijnen: hybride (HEV), Plug-In Hybrid (PHEV) en volledig elektrisch (EV).

De nieuwe Kia Niro verwachten wij in Q3 2022 in onze Kia-showrooms!  

Houd mij op de hoogte Aanmelden Niro Experience

Nieuwsgierig? Maak nu kennis met dé hybride crossover Kia Niro. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nieuwe Kia Niro

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia Niro downloads

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

na afspraak proefrit gemaakt te hebben ,in zeer nieuwe auto waar folie her en der nog op zat ,in juni geregeld te hebben met lease
nu nog even wachten op new car
alles zeer duidelijk uitleg verkoper Heer lux

hans - 2021-07-28 11:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review