NIRO proefrit

Plan een proefrit en ervaar de NIRO

PROEFRIT PLANNEN

Kia Niro

De nieuwe Kia Niro. Powered by inspiration.

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro. Een auto die is ontworpen om u en uw omgeving te inspireren. Maak tijd en plaats voor de nieuwe Niro Hybrid, Niro Plug-in Hybrid en de volledig elektrische Kia Niro EV. Laat u inspireren door de mix van geavanceerde technologie, eenvoudige bediening en gedurfde stijl en geniet van de onbeperkte mogelijkheden.

Uiterlijk
De geheel vernieuwde Niro krijgt een stoerder en strakker design: met strakke lijnen, sportieve accenten en een tiger face front. De Niro is standaard voorzien van de kenmerkende Heart-beat LED dagrijverlichting en verticale boomerang-shape LED-achterlichten. Opvallend details id e opening achter de achterlichten en C-stijl voor een aerodynamisch luchtgordijn. De zijkant wordt getypeerd door de wielkastranden die doorlopen over de deuren tot halverwege de achterdeuren. Dit geeft de auto een extra stoere crossover look.

Interieur
De vormgeving van het dashboard zorgt voor een innovatieve high-tech uitrstraling waarbij de berijder altijd centraal wordt gesteld. De stoelen zijn vormgegeven zodat deze ruimte besparen, veilig zijn en een goede ergonomie bieden. Het interieur is opgebouwd uit vele gerecyclede materialen, zo is de hemelbekleding gemaakt van gerecycled behang.

Aandrijflijnen
De nieuwe Niro biedt keuze uit drie voorwielaangedreven en geëlektrificeerde aandrijflijnen: hybride (HEV), Plug-In Hybrid (PHEV) en volledig elektrisch (EV).

De nieuwe Kia Niro staat nu in onze Kia-showrooms!  

Nieuwsgierig? Maak nu kennis met dé hybride crossover Kia Niro. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nieuwe Kia Niro

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia Niro downloads

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review