Ontdek de gloednieuweKia EV6

NIEUWE KIA EV6

Inspiring every journey

Let op: U kunt de Kia EV6 vanaf nu bestellen. Neem contact op met uw Janssen Kerres Kia-vestiging.

Houd mij op de hoogte

Inspirerend in elk detail

De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia die op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP) is gebouwd. De extreem lange wielbasis van 2.9 meter zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit in het interieur en geeft het uiterlijk een luxe uitstraling. Dus meer ruimte voor u, uw passagiers en alle bagage. Het verwachte maximale trekgewicht van de EV6 biedt zelfs de mogelijkheid om een aanhanger of gemiddelde caravan te trekken. Dit is o.a. afhankelijk van de batterijgrootte, het type aandrijving en de officiële homologatie.

Ultra-snelladen

De nieuwe EV6 is gemaakt met duurzame materialen, waaronder de stoelen. Deze zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, kwalitatief hoogwaardig kunstleder. Daarnaast is de nieuwe wagen voorzien van Augmented Reality Head-Up Display. Het nieuwe display begeleid u op een virtuele weg naar uw eindbestemming. En misschien wel het meest bijzondere aan de nieuwe EV6 is de mogelijkheid tot Ultra-snelladen. De 800V-oplaadtechniek zorgt voor extraam korte oplaadtijden. Je laadt tot 100km op in 4.5 minuten. Opladen van 10 tot 80% doet u onder ideale omstandigheden in ongeveer 18 minuten.

Meer dan 510 km actieradius

De nieuwe EV6 heeft een batterij met 77.4 kWh en heeft een verwachte actieradius van meer dan 510 km (WLTP). Daarnaast heeft hij een compactere 58kWh batterij die een actieradius biedt tot 400 km (WLTP). Deze is ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

De actieradius (WLTP) is in afwachting van homologatie. De verbruikscijfers worden later bekend gemaakt.

Overzicht vestigingen Bekijk alle elektrische Kia modellen

Nieuwsgierig? De Kia EV6 is nu te bestellen en de eerste leveringen worden verwacht in september 2021! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nieuwe Kia EV6

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia EV6 downloads

U kunt de EV6 vanaf nu bestellen. Vanaf september 2021 zal deze in onze showrooms arriveren. Heeft u vragen? Onze verkopers staan u graag te woord. Kom langs in één van onze Kia vestigingen.

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia EV6

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

na afspraak proefrit gemaakt te hebben ,in zeer nieuwe auto waar folie her en der nog op zat ,in juni geregeld te hebben met lease
nu nog even wachten op new car
alles zeer duidelijk uitleg verkoper Heer lux

hans - 2021-07-28 11:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review