STONIC Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe STONIC.

BEKIJK ACTIES

STONIC Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte STONIC in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

STONIC proefrit

Plan een proefrit en ervaar de STONIC

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis met deKia Stonic

De nieuwe Kia Stonic: de oogverblindende nieuwe crossover

De Kia Stonic heeft strakke horizontale lijnen die contrasteren met het vloeiende design. Dit zorgt ervoor dat de Stonic een opvallende verschijning is. Daarnaast geeft de Stonic een dynamische rijgedrag en een soepele besturing, zodat je een prettige rij-ervaring ervaart.

Innovatieve rij-ervaring

Rijdt u vaker in de stad? Het hoge comfortgehalte en de slimme features zorgen voor een rit zonder stress. Dat zorgt ervoor dat rijden in de Stonic leuk maakt. Ontdek het zelfvertrouwen en maak uw statement! Daarnaast is het interieur is optimaal ingericht voor de meest comfortabele en innovatieve rij-ervaring. Tot slot heeft de Stonic een slimme technologie en dankzij handige oplossingen heeft deze auto meer ruimte en comfort.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Kia Stonic bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. De Verkoopadviseurs van Janssen Kerres staan u graag te woord.

Kia Stonic Janssen Kerres

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia Stonic downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Kia Stonic? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia Stonic

Krachtige inhoud

De nieuwe Kia Stonic staat bol van de inhoud. Scherpe horizontale lijnen contrasteren met vloeiende trekken en versmelten zich op voorname wijze met het landschap. Zijn enthousiaste rijgedrag en alerte reacties maken elke rit opwindend. De bijkomende comfortvoorzieningen en uitrusting elimineren de stress uit stadsritten. Zo maakt de Kia Stonic rijden opnieuw plezierig. Verken zijn innovatieve en zelfverzekerde karakter en ontdek talloze manieren om een statement te maken terwijl u door de stad rijdt.

Technologie

De Kia Stonic heeft technologie die u controle geeft.

– Verbind uw telefoon: Compatibel met Apple CarPlay™ (3)

– Kia Connected Services: Krijg toegang tot echte live verkeersinformatie dankzij de Kia Connected Services powered by TomTom®(4).

– Parkeercamera achteraan met richtlijnen: Parkeer in alle eenvoud en met meer zichtbaarheid.

– Smart key: Start de motor met een simpele druk op de knop.

– Waakzaamheidsassistent: waarschuwt de bestuurder wanneer hij slaperig of onaandachtig is.

– Dodehoekwaarschuwing: Blijf u steeds bewust van uw omgeving dankzij de dodehoekwaarschuwing en de waarschuwing voor naderende voertuigen achteraan.

Smaakvol interieur

Het interieur biedt de ideale omgeving voor een comfortabele en innovatieve rijervaring. Geavanceerde technologieën en een ruimer plaatsaanbod voor bestuurder en passagiers onderscheiden hem van de middenmoot. Benadruk uw persoonlijkheid met de kleurpakketten voor het interieur en het afgeplatte stuurwiel. Verwarm uzelf op koude dagen. en maak gebruik van het audiosysteem met zwevend 7”-aanraakscherm en Bluetooth.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Kia Niro Recensie. Mijn recensie na de eerste 4 dagen (van 5 jaar) rijden in de Kia Niro Executive.. Na 6 jaar Toyota Auris hybride Executive de overstap gemaakt naar de zeer charmante, mooie en overcomplete Kia Niro en ik kan nu al melden dat ik geen betere keuze had kunnen maken!

Het is 5 uur in de ochtend en het is koud en nat buiten brrr, lopend naar de mooie Niro word ik verwelkomd door spiegels die open klappen zonder dat ik iets doe en een subtiel lampje in de deurklink het voelt alsof Mn nieuwe vriend mij van harte welkom heet en goede morgen zegt. Ik druk de knop op de deurklink in en de deur ontgrendeld waarna in plaats neem in de ware cockpit van dit meesterwerk van Kia, subtiel schuift de stoel naar voren en gaat deze in de voor mij meest comfortabele positie staan waarna ik de start knop druk en de Niro mij voorziet van een prachtig dashboard met onvoorstelbaar veel informatie maar dat zonder druk of overbodig over te komen. Rustig rijd ik weg en als dank voor mijn goede benadering trakteert de Niro mij op een heerlijk verwarmde stoel en ook mijn handen worden gewarmd door het mooi in de hand liggend stuur. Onderweg naar kantoor geniet ik van het prachtige heldere geluid dat het JBL premium systeem produceert en op het moment dat ik bijna in slaap val door de heerlijk zittende zetel die mij dusdanig verwarmd dat mijn lijf denkt dat ik in bed lig grijpt de Niro subtiel in, houd mij tussen de lijnen, remt met de auto voor mij mee en geeft een subtiele waarschuwing dat ik moet opletten.

Na een lange dag op werk stap ik om 18.00 uur wederom in deze prachtige auto die inmiddels helaas vrij vies is geworden door het winterweer en probeer ik de sportmodus maar eens uit, zonder hapering schiet mijn nieuwe maatje vooruit en blijft hij als een gastheer voor mij werken. Als ik de navigatie vervolgens even uittest verbaast het mij te zien de de Niro zelfs zo slim is dat hij de hybride batterij oplaad voordat ik een berg benader waarna hij vervolgens de energie gebruikt om gratis naar boven te komen, ik was hybride rijden al 6 jaar gewend maar dit is hybride rijden 2.0

Thuis aangekomen parkeer ik de Niro in een parkeervak en open ik de deur, de Niro schuift mijn stoel voorzichtig naar achter zodat ik comfortabel en makkelijk uit kan stappen. Ik sluit de Niro af waarna hij mij lief vaarwel zegt en mij de weg naar huis verlicht totdat hij mij niet meer ziet en een dutje gaat doen.

Graag had ik deze recensie iets wat positiever verwoordt maar woorden schieten mij tekort, als er mensen zijn die nog twijfelen… vraag een testrit aan een neem de tijd kennis te maken met deze prachtige machine.

Electro Consten - 2016-11-21 09:00
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review