STINGER Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe STINGER.

BEKIJK ACTIES

STINGER Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe STINGER modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

STINGER Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte STINGER in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

STINGER proefrit

Plan een proefrit en ervaar de STINGER

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis met de nieuweKia Stinger

De nieuwe Kia Stinger, de krachtige en dynamische Kia

Beeld u de weg in die voor u ligt. Het gevoel van een luxueuze cabine rond u. En het plezier van een 3,3 liter twin-turbo V6-motor van 370 pk om u naar de horizon te brengen. Dat alles met een iconische kracht die al het overige in de schaduw zet. De nieuwe Kia Stinger geeft u dit alles en meer.

Als authentieke Gran Turismo en winnaar van de EyesOn Design Award 2017 combineert de nieuwe Kia Stinger een indrukwekkend vermogen met een onberispelijke stijl en hoogtechnologische functies. Gedurfde stijl en hoogwaardig comfort: elk materiaal en uitrustingselement in de nieuwe Kia Stinger is gericht op levendige langeafstandsritten – waarbij rijplezier centraal staat.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Kia Stinger bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia Stinger downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Kia Stinger? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia Stinger

Slimme technologie

Beeld u de weg in die voor u ligt. Het gevoel van een luxueuze cabine rond u. En het plezier van een 3,3 liter twin-turbo V6-motor van 370 pk om u naar de horizon te brengen. Dat alles met een iconische kracht die al het overige in de schaduw zet. De nieuwe Kia Stinger geeft u dit alles en meer.

Stijl

Gedurfde stijl en hoogwaardig comfort: elk materiaal en uitrustingselement in de nieuwe Kia Stinger is gericht op levendige langeafstandsritten – waarbij rijplezier centraal staat. De oogverblindende looks van de nieuwe Kia Stinger gaan gepaard met even groot vertoon onder de motorkap. Hoe al die power voelt? De cijfers spreken voor zich.

Hightech

De Kia ingenieurs willen bestuurders maximaal genot en volledige controle verschaffen, hoe lang die ook achter het stuur mogen zitten. Er is dan ook aan alles gedacht. Zoals een uitgekiend interieur met alle denkbare connectiviteit, comfort en infotainment. Voor intuïtief autorijden. En nog meer rijplezier. Zelfs tijdens de langste ritten. Gran touring is voor Kia ook synoniem met meer rijveiligheid. Daarom is de nieuwe Kia Stinger uitgerust met tal van actieve DRIVE WISE(5)-veiligheidstechnologieën. Ze bieden de bestuurder een betere ondersteuning. Door te anticiperen en te reageren op wisselende rijomstandigheden. En helpen potentiële gevaren te detecteren, wat de rijveiligheid ten goede komt.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review