STINGER Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe STINGER.

BEKIJK ACTIES

STINGER Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe STINGER modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

STINGER Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte STINGER in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

STINGER proefrit

Plan een proefrit en ervaar de STINGER

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis met de nieuweKia Stinger

De nieuwe Kia Stinger, de krachtige en dynamische Kia

Beeld u de weg in die voor u ligt. Het gevoel van een luxueuze cabine rond u. En het plezier van een 3,3 liter twin-turbo V6-motor van 370 pk om u naar de horizon te brengen. Dat alles met een iconische kracht die al het overige in de schaduw zet. De nieuwe Kia Stinger geeft u dit alles en meer.

Als authentieke Gran Turismo en winnaar van de EyesOn Design Award 2017 combineert de nieuwe Kia Stinger een indrukwekkend vermogen met een onberispelijke stijl en hoogtechnologische functies. Gedurfde stijl en hoogwaardig comfort: elk materiaal en uitrustingselement in de nieuwe Kia Stinger is gericht op levendige langeafstandsritten – waarbij rijplezier centraal staat.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Kia Stinger bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia Stinger downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Kia Stinger? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia Stinger

Slimme technologie

Beeld u de weg in die voor u ligt. Het gevoel van een luxueuze cabine rond u. En het plezier van een 3,3 liter twin-turbo V6-motor van 370 pk om u naar de horizon te brengen. Dat alles met een iconische kracht die al het overige in de schaduw zet. De nieuwe Kia Stinger geeft u dit alles en meer.

Stijl

Gedurfde stijl en hoogwaardig comfort: elk materiaal en uitrustingselement in de nieuwe Kia Stinger is gericht op levendige langeafstandsritten – waarbij rijplezier centraal staat. De oogverblindende looks van de nieuwe Kia Stinger gaan gepaard met even groot vertoon onder de motorkap. Hoe al die power voelt? De cijfers spreken voor zich.

Hightech

De Kia ingenieurs willen bestuurders maximaal genot en volledige controle verschaffen, hoe lang die ook achter het stuur mogen zitten. Er is dan ook aan alles gedacht. Zoals een uitgekiend interieur met alle denkbare connectiviteit, comfort en infotainment. Voor intuïtief autorijden. En nog meer rijplezier. Zelfs tijdens de langste ritten. Gran touring is voor Kia ook synoniem met meer rijveiligheid. Daarom is de nieuwe Kia Stinger uitgerust met tal van actieve DRIVE WISE(5)-veiligheidstechnologieën. Ze bieden de bestuurder een betere ondersteuning. Door te anticiperen en te reageren op wisselende rijomstandigheden. En helpen potentiële gevaren te detecteren, wat de rijveiligheid ten goede komt.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Kia Niro Recensie. Mijn recensie na de eerste 4 dagen (van 5 jaar) rijden in de Kia Niro Executive.. Na 6 jaar Toyota Auris hybride Executive de overstap gemaakt naar de zeer charmante, mooie en overcomplete Kia Niro en ik kan nu al melden dat ik geen betere keuze had kunnen maken!

Het is 5 uur in de ochtend en het is koud en nat buiten brrr, lopend naar de mooie Niro word ik verwelkomd door spiegels die open klappen zonder dat ik iets doe en een subtiel lampje in de deurklink het voelt alsof Mn nieuwe vriend mij van harte welkom heet en goede morgen zegt. Ik druk de knop op de deurklink in en de deur ontgrendeld waarna in plaats neem in de ware cockpit van dit meesterwerk van Kia, subtiel schuift de stoel naar voren en gaat deze in de voor mij meest comfortabele positie staan waarna ik de start knop druk en de Niro mij voorziet van een prachtig dashboard met onvoorstelbaar veel informatie maar dat zonder druk of overbodig over te komen. Rustig rijd ik weg en als dank voor mijn goede benadering trakteert de Niro mij op een heerlijk verwarmde stoel en ook mijn handen worden gewarmd door het mooi in de hand liggend stuur. Onderweg naar kantoor geniet ik van het prachtige heldere geluid dat het JBL premium systeem produceert en op het moment dat ik bijna in slaap val door de heerlijk zittende zetel die mij dusdanig verwarmd dat mijn lijf denkt dat ik in bed lig grijpt de Niro subtiel in, houd mij tussen de lijnen, remt met de auto voor mij mee en geeft een subtiele waarschuwing dat ik moet opletten.

Na een lange dag op werk stap ik om 18.00 uur wederom in deze prachtige auto die inmiddels helaas vrij vies is geworden door het winterweer en probeer ik de sportmodus maar eens uit, zonder hapering schiet mijn nieuwe maatje vooruit en blijft hij als een gastheer voor mij werken. Als ik de navigatie vervolgens even uittest verbaast het mij te zien de de Niro zelfs zo slim is dat hij de hybride batterij oplaad voordat ik een berg benader waarna hij vervolgens de energie gebruikt om gratis naar boven te komen, ik was hybride rijden al 6 jaar gewend maar dit is hybride rijden 2.0

Thuis aangekomen parkeer ik de Niro in een parkeervak en open ik de deur, de Niro schuift mijn stoel voorzichtig naar achter zodat ik comfortabel en makkelijk uit kan stappen. Ik sluit de Niro af waarna hij mij lief vaarwel zegt en mij de weg naar huis verlicht totdat hij mij niet meer ziet en een dutje gaat doen.

Graag had ik deze recensie iets wat positiever verwoordt maar woorden schieten mij tekort, als er mensen zijn die nog twijfelen… vraag een testrit aan een neem de tijd kennis te maken met deze prachtige machine.

Electro Consten - 2016-11-21 09:00
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review